Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Šīlds uzveic Fosteru un nopelna cīņu par WSOF titulu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Šīlds uzveic Fosteru un nopelna cīņu par WSOF titulu
Džeiks Šīlds cīņā ar Braienu Fosteru
Foto: sherdog.com

Bijušais organizāciju Strikeforce, EliteXC un Shooto čempions Džeiks Šīlds (31-7-1) vakarnakt Lasvegasā (ASV) cīņu šova „WSOF 17” vakara galvenajā mačā pirmajā raundā ar sāpju paņēmienu uzveica Braienu Fosteru (22-7-0) un nopelnīja iespēja nākamajā cīņā cīnīties par WSOF pusvidējā svara čempiona titulu.

Kā jau visi atceramies, viens no pasaules labākajiem pusvidējā svara MMA cīkstoņiem Džeiks Šīlds pēc zaudējuma cīņā ar bijušo Bellator vidējā svara čempionu Hektoru Lombardu (35-4-1) zaudēja darbu pasaules lielākajā MMA organizācijā UFC.

Šīlds ilgi nesēdēja bez darba un gandrīz nekavējoties saņēma piedāvājumu no slavenā kikboksera Reja Sefo pievienoties viņa vadītajai organizācijai WSOF. Debijas mačā Džeiks pieveica Raienu Fordu (22-5-0) un nosprauda mērķi pie savām Strikeforce, EliteXC un Shooto čempiona jostām pievienot arī WSOF čempiona titulu.

Lai kļūtu par oficiālo WSOF pusvidējā svara čempiona titula pretendentu un nopelnītu nākamajā cīņā krustot dūres ar šī titula patreizējo turētāju Rosimaru Palharesu (17-6-0), Šīldsam vispirms bija jāuzveic bijušais UFC cīkstonis Braiens Fosters.

Arī Fosters priekš Šīldsa nebija pietiekami nopietns pārbaudījums… Džeiks cīņas sākumā nogāza savu pretinieku zemē un turpināja cīņu parterā, kur ieņēma vadošo pozīciju. Braiens pieļāva kļūdu atdodot kaklu, ko izmantoja Džeiks Šīlds, pielietojot žņaugšanas paņēmienu un savā statistikā ierakstīja trīsdesmit pirmo uzvaru.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...