Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Santpjēra treneris: "Agrāk vai vēlāk viņš atgriezīsies..."

Jānis Pārums

Santpjēra treneris: "Agrāk vai vēlāk viņš atgriezīsies..."
Firass Zahabi
Foto: The Canadian Press/Darren Calabrese

Lēmums atteikties no UFC pusvidējā svara (līdz 77kg) čempiona jostas un uz nenoteiktu laiku pamest MMA Džordžam Santpjēram (25-2) nāks tikai par labu, uzskata viņa treneris Firass Zahabi.

"Izteikšu savu personisko viedokli. Ja viņš sajutīs kaislību pret ko citu, piemēram, smagatlētiku, tad par MMA var aizmirst. Taču es uzskatu, ka agrāk vai vēlāk viņš tomēr atkal sajutīs vēlmi cīnīties," sacīja Zahabi.

"Džordžs šobrīd it laimīgāks nekā jebkad. Tādu viņu vēl nebiju redzējis. Viņam gan labāks noskaņojums, gan labāks miegs," norādīja treneris. "Stress viņu padarīja vājāku, viņš vairs neguva prieku no tā, ko dara. Viņā nebija miera. Tagad mēs aizvadām džiu džitsu un cīņas nodarbības, bet tikai savam priekam."

Jāatgādina, ka Santpjērs par lēmumu atteikties no čempiona jostas un uz nenoteiktu laiku pamest MMA paziņoja aizvadītās nedēļas nogalē, tiesa, neizslēdza iespēju, ka kādreiz varētu atgriezties.

Izmantotie resursi:
UFC, Mixed Martial Arts (MMA) News, Results:...