Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Čels Sonens parakstījis līgumu ar „Bellator”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Čels Sonens parakstījis līgumu ar „Bellator”
Čels Sonens
Foto: sherdog.com

Bijušais UFC un WEC pasaules čempiona titulu pretendents amerikānis Čels Sonens (28-14-1), kurš pēdējo MMA cīņu aizvadīja pirms trim gadiem, noslēdzis ilgtermiņa līgumu ar otru pasaules lielāko MMA organizāciju „Bellator”.

Trīsdesmit deviņus gadus vecais Sonens, kurš trīsreiz pretendējis uz UFC čempiona tituliem, no profesionālā cīņu aprites pazuda 2013. gadā pēc zaudējuma cīņā ar bijušo UFC pussmagā svara čempionu Rašadu Evansu (19-5-1). Iemesls vienkāršs – amerikānis tika pieķerts aizliegto vielu lietošanā.

Sonens jau izcietis piespriesto divu gadu diskvalifikāciju un gatavs atgriezties ierindā, taču pašreiz nav skaidrs, kurā svara kategorijā viņš jaunajā darba vietā startēs, jo agrāk UFC laikos amerikānis viegli rotēja no vidējā svara uz pussmago svara divīziju.

Iespējams, ka tāpat kā UFC viņš cīnīsies tādā svara divīzijā, kurā viņam piedāvās interesantāku pretinieku.
Netiek arī atklāts, kad Čels varētu debitēt „Bellator” rindās, taču ārzemju masu mediji mēļo, ka Sonens ringā atgriezīsies jau šā gada novembrī ar cīņu pret bijušo UFC pussmagā svara čempionu Tito Ortizu (18-12-1). Vai tā notiks, pieļaujams, ka uzzināsim pavisam drīz.

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...