Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Filipovičs un Silva piedalīsies “Rizin FF” MMA turnīrā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Filipovičs un Silva piedalīsies “Rizin FF” MMA turnīrā
Mirko Filipovičs
Foto: sherdog.com

Pasaules MMA zvaigznes horvāts Mirko “Krokops” Filipovičs (31-11-2) un brazīlietis Vanderlejs Silva (35-12-1), kuri ASV izcieš diskvalifikāciju par aizliegto vielu lietošanu, 25. septembrī Japānā piedalīsies “RIZIN FF” sešpadsmit vīru MMA turnīrā.

Šī turnīra pirmais etaps, kurā dalību ņems sešpadsmit MMA cīņas sporta pārstāvju no dažādām valstīm, notiks 25. septembrī, bet noslēguma etaps būs gada nogalē – 29. un 31. decembrī. Jāpiezīmē, ka šajā turnīrā sportisti netiks iedalīti svara kategorijās, kas nozīmē, ka vieglajiem svariem var sanākt cīnīties arī ar smagsvariem.

Šobrīd oficiāli izziņoti tikai četru šā turnīra dalībnieku vārdi, pārējo vārdi tiks nosaukti tuvākajās dienās. Pagaidām zināms, ka turnīrā piedalīsies bijušie organizāciju UFC un PRIDE cīkstoņi Mirko Filipovičs un Vanderlejs Silva, kā arī japānis Kazujuki Fudžita (15-11) un igauņu smagsvars Kaido Hovelsons (1-0).

Jāatgādina, ka Filipovičs ar UFC līgumu lauza pērnā gada novembrī pēc lēmuma pieņemšanas par sportista karjeras beigšanu un paziņošanas par auguma hormona lietošanu. ASV Antidopinga aģentūra horvātu diskvalificēja uz diviem gadiem.

Arī Silva, kuram līgums ar UFC tika lauzts šā gada janvārī, ASV diskvalificēts par aizliegto vielu lietošanu. Sākotnēji viņam par izvairīšanos no dopinga analīzēm bija piešķirta mūža diskvalifikācija, bet vēlāk šo sodu samazināja uz trim gadiem.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja