Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Madars Bertholds nosvērts un gatavs rītdienas cīņai

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Madars Bertholds nosvērts un gatavs rītdienas cīņai
Madars Bertholds - Fleminas (no kreisās) un Pjotrs Kučarskis
Foto: combatsport.tv

Rīt, 18. jūlijā Anglijā cīņu pēc MMA noteikumiem aizvadīs Latvijas sportists Madars Bertholds – Fleminas (0-1-0), kurš dūres krustos ar poli Pjotru Kučarski (0-1-0). Šodien cīkstoņi piedalījās tradicionālajā svēršanās procedūrā.

Pirms rītdienas cīņu šova „CSFC 12” tradicionālajā cīkstoņu svēršanās procedūrā nedaudz smagāks par pretinieku izrādījās bijušais kikbokseris talsinieks Madars Bertholds - Fleminas, kurš svēra 78,2 kilogramus.

Savukārt Polijas amatieru MMA čempiona Pjotra Kučarska svars bija par kilogramu un divsimt gramiem mazāks – tieši 77 kg. Sportisti stiprāko noteiks pēc amatieru MMA formulas: trīs raundiem pa trīs minūtēm.

„Smagākais darbs ir aiz muguras. Svarā esmu iekļāvies, bet tagad jākoncentrējas rītdienas cīņai. Nav svarīgi cik labs ir mans pretinieks, es darīšu visu, lai uzvarētu,” portālam Sportacentrs.com solīja Bertholds, kurš, lai iekļautos atvēlētajā svara kategorijā nometa 5 kg.

„Maz ko zinu par savu pretinieku. Man ir informācija, ka viņam ir labi panākumi brazīliešu džiu – džitsu, taču tas mani neuztrauc. Rīt rings visu parādīs.”

Izmantotie resursi:
Combat Sport CSFC Doncaster | MMA Fighting...