Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Ortizs: „Šlemenko vēlēsies, lai nekad nebūtu mani izaicinājis”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Ortizs: „Šlemenko vēlēsies, lai nekad nebūtu mani izaicinājis”
Tito Ortizs
Foto: ufcmedia.com

Bijušais UFC pussmagā svara čempions Tito Ortizs (16-11-1), kuru pirms kāda laika uz cīņu izaicināja Bellator vidējā svara čempions Aleksandrs Šlemenko (50-7-0) pārliecināts, ka krievs pēc cīņas, kura notiks šodien, 17. maijā ASV nožēlos, ka vispār metis šo izaicinājumu viņam.

„Es neklausos skeptiķos. Klausos tikai tos, kuri priecājas par mani. Tas krievs meta man izaicinājumu, bet es domāju, ka viņš pieļāva lielu kļūdu,” pārliecināts UFC slavas zāles iemītnieks Tito Ortizs, kurš kopš 2012. gada nav aizvadījis nevienu cīņu.

„Viņš skaita vistas pirms tās ir izšķīlušās, taču es viņu sasitīšu kā vistas olu. Stājā vai cīņā parterā – man vienalga. Esmu gatavs piecpadsmit minūšu ellei.”

Jāatzīmē, ka divdesmit deviņus gadus vecais krievu atlēts Aleksandrs Šlemenko par sevi desmit gadus vecāko leģendāro amerikāņu cīkstoni Tito Ortizu uz cīņu izsauca marta izskaņā uzreiz pēc uzvaras pār Brennanu Vordu (9-2-0).

Savukārt Ortizs ringā nav kāpis divus gadus. Pēdējo cīņu bijušais UFC čempions aizvadīja 2012. gada jūlijā, pēc punktiem piekāpjoties Forestam Grifinam (19-7-0). Pēc šī zaudējuma amerikānis paziņoja par aktīvā sportista karjeras beigšanu, taču gadu vēlāk nolēma atgriezties sportā pievienojoties Bellator, taču tā vēl pagaidām vēl nav aizvadījis nevienu cīņu zem savas jaunās darba vietas karoga.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...