Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Kormjē: „Lavals pieliks punktu Džeksona karjerai”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kormjē: „Lavals pieliks punktu Džeksona karjerai”
Daniels Kormjē
Foto: bleacherreport.com

UFC pussmagā svara cīkstonis Daniels Kormjē (14-0-0) pārliecināts, ka viņa kluba biedrs, bijušais Strikeforce pussmagā svara čempions Muhameds „Karalis Mo” Lavals (12-3-0) šovakar Misisipi (ASV) paredzētajā cīņā ar bijušo UFC čempionu Kvintonu Džeksonu (34-11-0) izcīnīs uzvaru.

„Pateicoties Lavalam pievērsos MMA. Viņš atbalstīja mani grūtos momentos un atmaksāja manus rēķinus, kad biju bankrota robežas. Viņš man ir kā brāli, tāpēc es ar nepacietību gaidu viņa cīņu ar Džeksonu,” savu saikni ar Karali Mo skaidroja līdz šim neuzveiktais Daniels Kormjē.

„Šonakt skatieties kā Mo pieliks punktu Rampeidža karjerai. Lavals ir čempions!” pārliecināts Kormjē, kuram 24. maijā stāv priekšā cīņa ar leģendāro Denu Hendersonu (30-11-0).

Pēc šo Daniela Kormjē izteikumu publicēšanas ilgi nebija jāgaida arī Kvintona Džeksona reakcija: „Kāpēc, lai mani uztrauktu Daniels Kormjē? Vai tad viņš manā līgā? Viņš tā teica, jo Lavals ir viņa čoms. Mani tas neuztrauc.”

„Es zinu, ko šo sestdien izdarīšu ar Mo un Daniela Kormjē vārdi mani neuztrauc. Varbūt Daniels var cīnīties Lavala vietā? Ja var, tad nav problēmu… Kormjē vairāk jāseko līdzi ko viņš saka kamēr vēl neesmu sasitis viņam seju.”

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...

     [+] [-]

, 2014-05-17 08:53, pirms 10 gadiem
… Kormjē vairāk jāseko līdzi ko viņš saka kamēr vēl neesmu sasitis viņam seju.”

Labs