Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Teišeira nokautē Evansu un pieprasu cīņu ar Džonsonu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Teišeira nokautē Evansu un pieprasu cīņu ar Džonsonu
Glovers Teišeira (no kreisās) uzvarētāja paziņošanas brīdī pēc cīņas ar Rašadu Evansu
Foto: sherdog.com

Brazīliešu pussmagā svara MMA cīkstonis Glovers Teišeira (25-4) vakarnakt Floridā (ASV) notiekošā cīņu šova “UFC ON FOX 19” vakara galvenajā mačā pirmajā raundā nokautēja bijušo UFC pussmagā svara čempionu amerikāni Rašadu Evansu (19-5-1). Tagad brazīlietis vēlas cīņu ar Entoniju Džonsonu (21-5).

Sākotnēji cīņu šovā “UFC ON FOX 19” bijušajam UFC čempionam Rašadam Evansam bija paredzēta cīņa ar citu bijušo UFC čempionu Maurisio Rua (23-10), taču brazīlietis guva savainojumu un UFC vadība Evansam “iesmērēja” potenciāli spēcīgāko Gloveru Teišeru.

Neskatoties uz to, ka bija salīdzinoši īsā laikā jāpamaina treniņu plāns, lai pielāgotos Teišeiras stilam, Evanss par pretinieka maiņu īpaši nepārdzīvoja, jo vēlējās cīnīties pasaules vadošo pussmagā svara MMA atlētu Džonu Džonsu (21-1), kuram arī nolēca pretinieks.

Cīņa starp diviem pasaules TOP 10 pussmagā svara cīkstoņiem – Rašadu Evansu un Gloveru Teišeru daudziem par pārsteigumu izvērtās ļoti īsa. Jau pirmajā raundā Teišeira noķēra Evansu ar precīzu kreisās rokas sitienu taisni žoklī, pēc kā amerikānis atradās uz ringa dēļiem.

Par šo ātro un skaisto uzvaru Glovers Teišeira tika arī pie naudas prēmijas 50, 000 ASV dolāru lielumā par cīņu šovā “UFC ON FOX 19” labāk izpildīto nokautu. Pēc cīņas preses konferencē brazīlietis izteicās, ka nākamo cīņu vēlētos aizvadīts ar Entoniju Džonsonu.

“Džonsons ir pelnījis titula cīņu, bet diez vai viņš tik ātri to dabūs,” pārliecināts Teišeira. “[UFC čempions] Daniels Kormjē cīnīsies ar Džona Džonsa – Ovinsa Santprū uzvarētāju, bet Džonsons visticamāk gadu sēdēs bez cīņām. Es vienkārši piedāvāju viņam darbu.”

“UFC ON FOX 19” rezultāti:

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Glover TeixeiraRashad EvansKO (punches)11:48
2.Rose NamajunasTecia Torresdecision (unanimous)35:00
3.Khabib NurmagomedovDarrell HorcherTKO (strikes)23:38
4.Cub SwansonHacran Diasdecision (unanimous)35:00
5.Michael ChiesaBeneil Dariushsubmission (rear-naked choke)21:20
6.Raquel PenningtonBethe Correiadecision (split)35:00
7.Santiago PonzinibbioCourt McGeeTKO (strikes)14:15
8.Michael GravesRandy Brownsubmission (rear-naked choke)22:31
9.John DodsonManny GamburyanTKO (strikes10:47
10.Cezar FerreiraOluwale Bamgbosedecision (unanimous)35:00
11.Elizeu Zaleski dos SantosOmari AkhmedovTKO (knees)33:03

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...