Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Dana Vaits: „Hants necīnīsies ar Dos Santosu”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Dana Vaits: „Hants necīnīsies ar Dos Santosu”
Marks Hants
Foto: mmamania.com

UFC prezidents Dana Vaits noraidījis baumas par iespējamo patreizējā UFC smagā svara čempiona Juniora Dos Santosa (14-1-0) cīņu ar K-1 un MMA veterānu, jaunzēlandiešu smagsvaru Marku Hantu (8-7-0), ziņo sherdog.com

„Līdzjutēji var turpināt uzturēt pašu ideju, taču šīs cīņas nebūs,” baumas par to, ka Alisteru Overīmu cīņā ar Dos Santosu nomainīs Hants, noraidīja Dana Vaits.

„Neskatoties uz apstākļiem es atvainojos Markam Hantam un atdevu ko viņam biju parādā par to, ko viņš ir sasniedzis. Cīņa ar Struvi viņam ir pašā laikā. Ja viņš uzvarēs Stefanu, tad viņš izdarīs izrāvienu un sāks cīnīties ar vīriem no pirmā piecinieka.”

„Īstenībā tas ir negodīgi arī pret pašu Hantu. Nepareizi mest puisi uzreiz pret Junioru Dos Santosu. Lai viņš pats bruģē sev ceļu līdz titulam – uzveic Struvi un kādu no TOP 5.”

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...