Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džonijs Hendriks nopelnījis titula cīņu ar Džordžu Santpjēru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Džonijs Hendriks nopelnījis titula cīņu ar Džordžu Santpjēru
Džonijs Hendriks
Foto: sherdog.com

UFC pusvidējā svara cīkstonis Džonijs Hendriks (15-1-0), kurš vakarnakt šovā „UFC 158” pēc punktiem uzvarēja Karlosu Konditu (28-7-0), oficiāli kļuvis par UFC vidējā svara čempiona titula pretendentu un nākamajā cīņā tiksies ar šī titula īpašnieku Džordžu Santpjēru (24-2-0).

„Viņš ir titula pretendents Nr.1! Tas ir nolemts un par to nevar būt nekādu šaubu,” Hendriksa jauno statusu apstiprināja UFC prezidents Dana Vaits.

Jāpiemin, ka Hendriks cīņā ar Karlosu Konditu pirmajā raundā satraumēja roku (iespējams roka tika salauzta, taču tam vēl nav oficiāla apstiprinājuma – J.E.), bet tik un tā spēja cīņu novest līdz galam un izcīnīt uzvaru.

„Pirmajā raundā satraumēju savu kreiso roku, kas piespieda man vairāk paļauties uz cīņu parterā,” skaidroja Hendriks. „Es šķīros no sava galvenā ieroča, taču man vajadzēja turpināt cīņu un es darīju visu ko varēju. Cerams pierādīju, ka māku visu pa druskai – gan cīnīties kājās, gan parterā.”

Par iespēju cīnīties par UFC titulu ar Džonijs Hendriks ir ļoti priecīgs: „Domāju, ka es cīnos labāk par Santpjēru, un pavisam droši – situ daudz spēcīgāk. Mana roka ir traumēta, taču tas mani neatturēs no cīņas ar viņu. Nevaru sagaidīt to dienu, kad man tiks dota iespēja cīnīties.”

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...