Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Roberts Skujiņš kļūst par Latvijas čempionu MMA

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Roberts Skujiņš kļūst par Latvijas čempionu MMA
Roberts Skujiņš (no labās) cīņā ar Mihailu Zabajevu
Foto: Uģis Grantiņš

Pagājušās nedēļas nogalē Tukumā savas karjeras nozīmīgāko cīņu aizvadīja jelgavnieks Roberts Skujiņš (5-7-1), kurš smagā trīs raundu cīņā ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pēc punktiem uzvarēja rīdzinieku Mihailu Zabajevu (7-6-0), kļūstot par jauno Latvijas vieglā svara MMA čempionu.

Cīņu sporta fani divkauju starp šā brīža labākajiem vieglā svara MMA cīkstoņiem Robertu Skujiņu, kurš vairākus gadus trenējās Anglijā, un bijušo Latvijas čempionu Mihailu Zabajevu gaidīja jau sen.

Šis duelis, kurā uz kārts tika likta vakantā Latvijas čempiona josta vieglajā svarā, notika Tukuma Ledus Hallē un bija pasākuma pēdējā, noslēdzošā cīņa.

Sportisti nelika vilties pasākuma apmeklētājiem. Cīņa asumus uzņēma jau pašām pirmajām sekundēm. Sportisti lielāko mača daļu pavadīja parterā, daudz cīkstējās un demonstrēja labu cīņas tehniku, kā arī izdarīja daudz sitienu.

Nedaudz labāks visos raundos bija kluba “Sparta” pārstāvis Roberts Skujiņš, kuram arī pēc aizvadītajiem trīs piecu minūšu raundiem ringa tiesnesis arī pacēla roku. Roberts kļuva par jauno Latvijas čempionu MMA svarā līdz 70 kg.

Arī citās cīņu šova “Milžu cīņas 4” divkaujās netrūka asu izjūtu. Bijušais pretendents uz WKU pasaules čempiona titulu kikboksā Edgars Freimanis pirmajā raundā ar tehnisko nokautu uzveica lietuvieti Mantu Mažeiku, kanādietis Ksavjē Aloi otrajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu uzvarēja Raimondu Kozlovski, boksa cīņā Jānis Černauskis otrajā raundā ar spēcīgu sitienu nokautēja Konstantīnu Bulohovu utt.

“Milžu cīņas 4” rezultāti:

DisciplīnaUzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
MMAVladislav Gusev (Krievija)Gvido GranauskisTKO11:28
MMAJurijs DubatovkaPāvels BoženovsSubmission14:11
MMAXavier Alaoi (Kanāda)Raimonds KozlovskisSubmission23:28
MMAAlexander Jacobsen (Norvēģija)Ramunas Paliunis (Lietuva)TKO10:52
MMARoberts SkujiņšMihails ZabajevsDecision35:00
K1Arnolds SeilisLaimis Kerdokas (Lietuva)TKO11:21
K1Saimonds HaubertsŅikita PetrovsDecision33:00
K1Māris KarstaisAiridas Seimys (Lietuva)TKO11:57
K1Edgars FreimanisMantas Mažeika (Lietuva)TKO10:49
BokssAnastasija VdovenkoDalia Boldovskaja (Lietuva)TKO22:00
BokssJānis ČernauskisKonstantīns BulohovsKO21:54

Izmantotie resursi:
Tukuma Brali

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-11-16 16:39, pirms 9 gadiem
weedsmoker rakstīja: autor, ko taja tabula nozime PTS? Pareizak ta ka butu decision, vai ne?
Kas nu, kuram ir pareizāk. Gan PTS, gan "Decision" nozīmē vienu un to pašu. Boksā, kikboksā vairāk lieto PTS, bet MMA - Decision

     [+] [-]

, 2015-11-16 20:06, pirms 9 gadiem
AUTOR, GUSEVS IR NO RIGAS NEVIS KRIEVIJAS!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-17 11:30, pirms 9 gadiem
Zabajevam bija precīzs rear naked choke zem skujiņa zoda. Skujiņš negodīgi izspļāva tapu un ar tiesneša palīdzību atguva pozīcijas! Necienu un nerespektēju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-17 18:37, pirms 9 gadiem
Tu statuja, paklusē, ja biji pālī un neko neredzēji. Es sēdēju pusotru metru no ringa! Viņš tīri izspļāva tapu, lai nezaudētu Zabajevam uz submission. Tu zini vēl kādu iemeslu lai uz zemes spļautu tapu ārā. Draugam saldus freonā tas pats gadījums bija, vinnētu uz giljotīnu, bet pretiniels izspļāva tapu un tiesnasis apsdādināja cīņu lai to ieliktu atpakaļ brīdi kad tas jau grasījās sist tapautu..

     [+] [-]

, 2015-11-26 18:14, pirms 9 gadiem
Brīvības Piemineklis rakstīja: Nedirs.. Ja neredzēji cīņu tiešraidē, tad paklusē.. Viss bija tīri.. Zabajevam bija maz variantu, Skujiņš bija galvas tiesu labāks..!
Aha, tikaj jus ne zinat ka Misha guvis savajnojumu otraja raunda (pleca sajtes plaisums) un turpinaja cinu bez daktera apskates. Un ta pat Roberts nevareja neko ipasu izdarit, ka tikai gulot augsa un izdzivot ta (jo bijis svara lielaks stopudovo) (tas jau jautajums organizatoriem kuri darija visu lai Roberts uzvareja) un sitieni (pusi sitienu ne trapija). Divus reizes bijis nokdauna, tris reizes uz sapju paniemiena. Tresaja raunda izglaba tikaj to ka Misha guvis smagu bojajumu, ar kuru vispar cilveki attiecas cinities talak.
Un par kadu "galvas tiesu labāks..." vins bija?
Liekas ka jus ne skatijaties cinu vispar.
Un liekas ka Roberts atteiksiem no revansas ar Mishu

     [+] [-]

, 2015-11-27 18:46, pirms 9 gadiem
Guncha84 rakstīja: Aha, tikaj jus ne zinat ka Misha guvis savajnojumu otraja raunda (pleca sajtes plaisums) un turpinaja cinu bez daktera apskates. Un ta pat Roberts nevareja neko ipasu izdarit, ka tikai gulot augsa un izdzivot ta (jo bijis svara lielaks stopudovo) (tas jau jautajums organizatoriem kuri darija visu lai Roberts uzvareja) un sitieni (pusi sitienu ne trapija). Divus reizes bijis nokdauna, tris reizes uz sapju paniemiena. Tresaja raunda izglaba tikaj to ka Misha guvis smagu bojajumu, ar kuru vispar cilveki attiecas cinities talak.
Un par kadu "galvas tiesu labāks..." vins bija?
Liekas ka jus ne skatijaties cinu vispar.
Un liekas ka Roberts atteiksiem no revansas ar Mishu
Kados es biju nokdaunos un par kadiem sapju panemieniem iet runa?saubos ka tu daudz saproti no ciinjaam un ka tu vispar esi kadreiz vilcis boksa cimdus!Tiesneshi atdeva uzvaru man tatad uzskatija ka esmu labaks un jus varat stastit un rakstit ko jus gribat rezultats no ta nemainisies!Un nevajag stastit par kaut kadam traumam nevienam tas neinterese! ja nu kadreiz mums bus jaaciinaas velreiz esmu parliecinats ka gushu uzvaru daudz atrak!