Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

UFC čempionam nopietnas veselības problēmas

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

UFC čempionam nopietnas veselības problēmas
Broks Lesnars
Foto: ringpsychology.wordpress.com

UFC čempionam smagajā svarā, amerikānim Brokam Lesnaram esot nopietnas veselības problēmas. Tas nozīmē, ka nav zināms, kad notiks Lesnara titula aizstāvēšana pret titula pretendentu Šeinu Karvinu, tā ziņo UFC prezidents Dana Vaits.

„Viņam ir ļoti slikti! Broks atrodas patiešām sliktā stāvoklī un viņam nepaliek labāk,” stāsta Vaits.

„Es grasos lidot pie Broka uz slimnīcu un tikties ar viņu. Mums jārūpējas par savu cīkstoni. Es grasos viņu ielikt vienā no labākajām klīnikām, kur viņu ārstēs paši labākie ārsti, lai beidzot varētu tikt skaidrībā ko un kā darīt, lai viņam paliek labāk.”

„Broks bija Kanādā un iespējams tur arī noķēra to vīrusu. Šobrīd viņš ir ļoti, ļoti slims un ir skaidrs, ka tuvākajā laikā viņš necīnīsies. Viņam ir ļoti nopietnas problēmas ar veselību: mononukleoze un vēl kaut kāds draņķis par, kuru Broks man lūdza publiski nestāstīt.”

Dana Vaits īsti tā arī nepateica, kas Brokam kaiš, taču apgalvoja, ka viņam nav ne HIV, ne vēzis.

Atgādinām, ka Brokam Lesnaram titula aizstāvības cīņa bija nolikta uz 21. novembri, kur cīņu šova „UFC 106” ietvaros viņam bija jātiekas ar Šeinu Karvinu. Bet, kad oficiāli tika paziņots, ka Broks ir slims un nevarēs šajā datumā iziet ringā, UFC šo titula cīņu pārcēla uz „UFC 108”, kurš notiks nākamā gada 2. janvārī. Taču šobrīd izskatās, ka slimības dēļ čempiona atgriešanās ringā varētu notikt vēl vēlāk.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...