Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Ronda Rouzija aizvadīs cīņu pret UFC čempioni Amandu Nuņesu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Ronda Rouzija aizvadīs cīņu pret UFC čempioni Amandu Nuņesu
Amanda Nuņesa (no kreisās) un Ronda Rouzija
Foto: sherdog.com

Pasaules slavenākā sieviešu kārtas MMA cīkstone, bijusī UFC čempione Rouda Rouzija (12-1) pēc gada ilgas pauzes atgriežas cīņu sportu apritē 30. decembrī ar divkauju ar pašreizējo UFC vieglākā svara čempioni Amandu Nuņesu (13-4).

Divdesmit deviņus gadus vecā Rouzija pirms gada cīņā ar Holiju Holmu (10-2) zaudēja savu UFC titulu. Šajā mačā bijusī čempione guva žokļa savainojumu, kas traucēja atgriezties ringā. Kā arī meitene vairākus mēnešus cieta no depresijas.

Kamēr Rouzija mocījās ar karjeras pirmā zaudējuma sekām, viņas kādreizējais tituls nomainīja jau divas īpašnieces. Šobrīd UFC čempiones josta pieder divdesmit astoņus gadus vecajai brazīlietei Amandai Nuņesai, kura to ieguva uzvarot Mišu Teitu (18-6).

Rouzija beidzot tikusi galā pati ar sevi un tāpēc piekritusi divkaujai ar pasaules reitingu pirmo numuru Nuņesu. Cīņa notiks 30. decembrī un kļūs par cīņu šova “UFC 207” vakara centrālo notikumu.

“Rouzija ir pasaules lielākā MMA zvaigzne. Jā, Ronda zaudēja savu čempionu titulu, taču viņa joprojām ir un paliek Ronda Rouzija. Viņa ar nepacietību gaida savu atgriešanos ringā,” prieku par Rouzijas cīņu ar Nuņesu neslēpa UFC prezidents Dena Vaits.

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja