Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Kūpers uzveic Doerksenu, bet Cirkunova cīņa tika atcelta

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kūpers uzveic Doerksenu, bet Cirkunova cīņa tika atcelta
Brets Kūpers (pa kreisi)
Foto: theyacman.com

Otro uzvaru pēc kārtas izcīnījis organizācijas Bellator īpašumā esošais cīkstonis Brets Kūpers (15-7-0), kurš cīņu šova „SFS 2 - Doerksen vs. Cooper” ietvaros pirmajā raundā ar tehnisko nokautu uzveica bijušo UFC cīkstoni Džo Doerksenu (47-16-0). Diemžēl Latvijas pārstāvja Mihaila Cirkunova (4-1-0) cīna ar Ali Mokdadu (4-1-0) nenotika.

Savu otro uzvaru pēc kārtas un piecpadsmito karjerā izcīnījis amerikāņu sportists Brets Kūpers, kurš pirmā raunda izskaņā ar tehnisko nokautu uzveica bijušo pretendentu uz WEC vidējā svara čempiona titulu Džo Doerksenu.

Trīsdesmit četrus gadus vecajam kanādietim, kuru 2010. gada decembrī pēc zaudējuma Denam Milleram atlaida no UFC ,šis bija otrais zaudējums šogad. Viņš 2011. gadā aizvadījis vien trīs cīņas un uzvarēt Doerksenam izdevies tikai vienreiz – citu bijušo UFC atlētu Luidži Fiorivanti.

Žaromskim un Cirkonovam atceļ cīņas

Nezināmu iemeslu dēļ pēdējā momentā no šova rindām tika izņemti lietuvieša Mariusa Žaromska un Latvijas pārstāvja Mihaila Cirkunova vārdi. Atgādinām, ka DREAM čempionam Žaromskim bija jāstājas pretī Denam Hamburklam, bet Cirkunovam bija paredzēts dūres krustot ar libānieti Ali Mokdadu.

„SFS 2 - Doerksen vs. Cooper” cīņu rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1Jason MeiselAdam AssenzaDecision (Split)35:00
2Cory HoustonDenis PuricSubmission (Triangle Choke)24:05
3Eric MoonRory McDonellDecision (Unanimous)35:00
4Tristan JohnsonLyndon WhitlockTKO (Punches)14:55
5Alex RicciTim SmithTKO (Head Kick and Elbows)22:41
6William RomeroStephane BernadelKO (Punch)13:07
7Brett CooperJoe DoerksenTKO (Punches)13:55

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...