Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Kikbokseris Gorlovs Ķīnā piedzīvo zaudējumu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kikbokseris Gorlovs Ķīnā piedzīvo zaudējumu
Artūrs Gorlovs
Foto: IFA promotion

Latvijas labākais vidējā svara kikbokseris Artūrs Gorlovs (13-3, 7 KO) Ķīnā trešajā raundā ar tehnisko nokautu piekāpās bijušā kikboksa organizācijas GLORY pasaules čempiona beļģa Marka De Bontes (84-10-1, 20 KO) priekšā un izstājās no tālākās dalības kikboksa turnīrā „Kunlun Fight World GP 2016”, kuri cīnās par čempiona jostu svarā līdz 80 kg.

Divdesmit trīs gadus vecajam Artūram Gorlovam, kurš trenējas Spānijā un pārstāv slaveno kikboksa klubu „Kysenko Pro Team”, nedaudz nepaveicās izlozē, jo jau kikboksa turnīra „Kunlun Fight Grand Prix” ceturtdaļfinālā viņam tika ielozēts viens no pasaules šā brīža labākajiem vidējā svara kikbokseriem, bijušais planētas lielākās organizācijas GLORY čempions Marks De Bonte.

Neskatoties uz neparocīgo un titulēto pretinieku, Gorlovs pirms cīņas bija noskaņojies uz uzvaru un to nodemonstrēja arī cīņā. Iespējams, pieredzes trūkuma dēļ Artūrs šajā mačā nespēja izcīnīt uzvaru, un trešajā raundā ar tehnisko nokautu piedzīvoja zaudējumu, taču viņš parādīja cienījamu sniegumu.

Domājams, ka drīzumā atkal redzēsim Artūru Gorlovu uz lielās skatuves, cīnāmies Ķīnā zem pasaules otras lielākās kikboksa organizācijas „Kunlun Fight” karoga. Atgādinām, ka no Latvijas kikbokseriem līgumi ar „Kunlun Fight” bez Gorlova bijuši tikai Konstantīnam „Lāčplēsim” Gluhuvam un Valērijam Bredem.

Turnīra „Kunlun Fight Grand Prix - 80 kg” pusfinālam bez De Bontes vēl kvalificējušies krievs Aleksandrs Stecurenko (53-13, 26 KO), kurš savulaik uzvarējis Latvijas labi pazīstamos sportistus Zauru Džavadovu (27-10, 16 KO) un Mareku Lavrinoviču (16-4, 9 KO), surenamietis Murtels Gronharts (63-22-3, 35 KO), kā arī baltkrievs Dmitrijs Valents (29-7, 11 KO). Drīzumā notiks izloze, kurā tiks noskaidrots, kurš pret ko cīnīsies pusfinālā.