Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

MMA cīkstonis Gvido Granauskis aizvadīs cīņu Somijā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

MMA cīkstonis Gvido Granauskis aizvadīs cīņu Somijā
Gvido Granauskis
Foto: Kaspars Jēkabsons

Latvijas vieglā svara MMA cīkstonis Gvido Granauskis (2-1-0) devies uz Somiju, kur šovā “Fight Night 13” aizvadīs trīs raundu cīņu ar Somijas MMA čempionu amatieriem Aleksi Putkonenu (2-0-0).

Deviņpadsmit gadus vecais saldenieks Gvido Granauskis šajā šovā aizvietos savainoto Jenni Sauvolu (0-1-0), kurš treniņu procesā guva traumu.

Latviešu sportists cīnīsies ar līdz šim neuzvarēto Somijas čempionu (amatieriem) Aleksi Putkonenu, kura kontā ir uzvaras pār tautiešiem Miku Kallio (0-1-0) un Lari Lindemanu (1-1-0).

Arī Gvido savu MMA karjeru iesāka visai veiksmīgi ar uzvarām pār lietuvieti Vladislavu Saveļjevu (0-1-0) un Artūru Griguli (1-1-0). Taču savā pēdējā cīņā Granauskis piekāpās bijušā krievu organizācijas M-1cīkstoņa Vugara Bahšijeva (13-9-0) priekšā.

“Piedāvājums par cīņu Somijā nāca tikai vakar, bet es piekritu. Esmu formā, taču, protams, laikam nav bijis, lai izpētītu pretinieku. Darīšu visu, lai mājās pārbrauktu ar uzvaru,” portālam Sportacentrs.com skaidroja Gvido Granauskis, kurš trenējas kopā ar pazīstmo Kuldīgas MMA cīkstoni Igoru Zabolotniju (6-3-0) un kikbokseri Māri Timofejevu.

Izmantotie resursi:
Kulmassa.fi

     [+] [-]

, 2015-09-18 12:17, pirms 9 gadiem
Kādā svarā ir Granauskis?