Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džonam Džonsam veikta ceļgala operācija

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Džonam Džonsam veikta ceļgala operācija
Džons Džonss
Foto: sherdog.com

UFC pussmagā svara čempions Džons Džonss (20-1-0) pārcietis ceļgala krustenisko saišu operāciju, ko viņam veica kādā no Losandželosas (ASV) klīnikām. Čempions jau pametis slimnīcu, taču šobrīd spiests pārvietoties uz kruķiem.

Kā jau ziņojām, dažas dienas atpakaļ divdesmit septiņus gadus vecais UFC pussmagā svara čempions Džons Džonss treniņos pārrāva meniska saiti un izmežģīja potīti, kā rezultāta vajadzēja atcelt 27. septembrī paredzēto titula cīņu ar Danielu Kormjē (15-0-0).

Kā izrādās, vaininieks čempiona savainojumam ir bijušais organizāciju DREAM un Strikeforce smagā svara čempions Alisters Overīms (37-13-0) ar ko tajā dienā sparingoja Džonss.

Džonsa ceļgala operācija noritējusi veiksmīgi un sportists atgriezies mājās. Pēc kāda laika UFC čempions atsāks treniņus, lai sagatavotos cīņai ar Kormjē, kura pārcelta uz 3. janvāra cīņu šovu „UFC 182”.

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...