Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Edijs Alvarezs atgriežas Ballator rindās

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Edijs Alvarezs atgriežas Ballator rindās
Edijs Alvarezs
Foto: mmaconvert.com

Pēc gandrīz desmit mēnešu ilgiem tiesu darbiem bijušais Bellator vieglā svara čempions Edijs Alvarezs (24-3-0), kurš atrodoties brīvā aģenta statusā bija plānojis pievienoties UFC, atgriežas Bellator rindās. Alvareza oficiālā atgriešanās notiks 2. novembrī cīņā pret cilvēku, kurš atņēma viņam titulu – Maiklu Čendleru (12-0-0).

„Jaunā līguma nosacījumi paliks konfidenciāli. Mēs visu šo laiku veicām aktīvas sarunas un beigu beigās spējām atrast kopīgu valodu,” masu medijiem ziņoja Bellator prezidents Bjorns Rebnijs.

„Pirmkārt, tas ir bizness un Eds ir pasaules klases cīkstonis. Mēs atrodamies biznesā, kurā tiek rīkotas augtākā līmeņa cīņas, cīņas, kas ieies vēsturē.”

„Un, kad runa iet par tādu biznesu, tad skaidrs, ka neizbēgamas konflikta situācijas. Kad jums ir līgumi ar vairāk kā ar simtu septiņdesmit pieciem sportistiem un saistības ar vairāk kā 130 televīzijām pa visu pasauli, sponsori un simtiem citu cilvēku ap jums, biznesā konflikti ir normāla parādība.”

Edijs Alvarezs uzvarējis deviņās no pēdējām desmit aizvadītajām cīņām, un vienīgajā zaudējumā, kas tika piedzīvots 2011. gada novembrī cīņā pret Maiklu Čendleru, viņš zaudēja savu divus gadus turēto Bellator vieglā svara čempiona titulu. Pēc zaudējuma Čendleram, amerikānis sasita DREAM un One FC vieglā svara čempionu Šinju Aoki (33-6-0), kā arī Patrikiju Fereiru (10-4-0).

Pēc līguma beigām ar Bellator, vēlmi savās rindās redzēt Ediju Alvarezu izteica UFC, taču dokumentāciju problēmu dēļ amerikānis nevarēja parakstīt līgumu ar pasaules vadošo MMA organizāciju un beigu beigās pēc ilgiem tiesu darbiem bijušais Bellator čempions paliks turpināt strādāt Bellator paspārnē.

Savukārt Maikls Čendlers, kurš uz Bellator pārnāca no Strikeforce, vēl joprojām ir neizvarēts, pie tam desmit no divpadsmit uzvarām izcīnītas priekšlaicīgi. Pēc uzvaras pār Alvarezu viņš aizvadījis trīs cīņas visās svinot uzvaras. Čendlers pēdējos trīs dueļos uzveicis bijušo UFC un PRIDE cīkstoni Akihiro Gono (32-18-7), Riku Honu (15-2-0) un Deividu Rikelu (14-2-0).

„Nevēlos izklausīties iedomīgs, taču līdz pirmajai mūsu cīņu ar Ediju, kas notika 2011. gadā, nemaz īsti nezināju ko nozīmē būt MMA cīkstonim. Šo divu gadu laikā esmu audzis kā cīkstonis un nešaubos, ka 2. novembra vakarā no būra izkāpšu kā uzvarētājs un čempiona josta paliks manā īpašumā,” pārliecināts Čendlers, kurš šobrīd ir viens no vislabāk apmaksātajiem vieglā svara cīkstoņiem.

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...

     [+] [-]

, 2013-08-19 00:03, pirms 11 gadiem
baigi čābīgi. un tagad arī, manuprāt, Alvarezam īsti nav vairs, ko likt Čendleram pretī.