Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Bobijs Lešlijs papildinājis "Bellator" rindas

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Bobijs Lešlijs papildinājis "Bellator" rindas
Bobijs Lešlijs
Foto: sports.webshots.com

Bijušā WWE vrestlinga zvaigzne Bobijs Lešlijs (10-2-0), kurš kopš 2008. gada pievērsies profesionālajam MMA, pievienojies pasaules otrai lielākajai organizācijai Bellator, kuras rindās debitēs 5. septembrī pret Džošu Bērnsu (8-7-0).

Trīsdesmit astoņus gadus vecā bijušā WWE vrestlinga zvaigzne Bobijs Lešlijs, kurš 2008. gadā pievērsās MMA, savā profesionālajā karjerā piedzīvojis vien divus zaudējumus. Pirmo sakāvi amerikāņu smagsvaram sarūpēja UFC cīkstonis Čads Grigs (11-3-0), bet otro pazīstamais britu cīkstonis Džeims Tomsons (20-14-0).

Lešlijs pirms līguma parakstīšanas ar Bellator bija mazbudžeta organizāciju XFN un Shark Fights smagā svara čempions, taču ar pievienošanos Bellator viņš šos titulus zaudējis.

Lai arī savulaik uz Bobiju tika liktas lielas cerības un daudzi pat domāja, ka no bijušā vrestlinga cīkstoņa izdosies izveidot MMA čempionu, viņa karjera nemaz nav tik spoža kā daudzi vēlējās. Starp viņa nopietnākajiem oponentiem var uzskatīt Čadu Grigsu, Džeimsu Tomsonu, Kevinu Asplundu (15-7-0), Karlu Knoti (20-9-0) un Vesu Simsu (24-14-1), taču no šim pieciem viņam izdevies uzveikt vien Simsu, Knoti un Asplundu, pārējie bijuši vairāk vai mazāk peramie zēni.

Lešlijs var palielīties ar uzvarām arī pār labi zināmajiem Bobu Sapu (11-18-1) un Džeisonu Guidu (19-28-0), taču šie no pārējiem „maisiem” atšķiras tikai ar atpazīstamu vārdu.

Arī Džošs Bērns nav nekāds izcilais cīkstonis. Lai arī amerikānis cīņu sportā ir pietiekami ilgu laiku, viņa statistikas ailītē zaudējumu ir gandrīz tikpat cik uzvaru. Starp viņa „upuriem” nav neviena vērā ņemam pretinieka. Bērns spējis sakaut tikai debitantus vai sportistus ar niecīgu sportisko pieredzi.

Pieļauju, ka pēc cīņas ar Bobiju Lešliju Džoša Bērnsa statistiku papildinās vēl viens zaudējums un visdrīzāk organizācija lauzīs līgumu ar šo sportistu.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2014-07-17 23:10, pirms 10 gadiem
nu tiesneši jau tikai atdeva uzvatu tomsonam ..

SFL 3: Bobby Lashley vs James Thompson - Video...