Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Rīgā notiks cīņu turnīrs “Ghetto Fight”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Rīgā notiks cīņu turnīrs “Ghetto Fight”
Publicitātes foto

20. jūnijā plkst. 17:00 Rīgā, Grīziņkalnā norisināsies starptautiskais Pankrationa cīņu sporta turnīrs “Ghetto Fight”, kurā piedalīsies sportisti no Latvijas, Lietuvas, Baltkrievijas, Krievijas, Azerbaidžānas, Armēnijas un Uzbekistānas.

''''Fight with respect'' (no angļu val. – cīnies ar cieņu) - tāda ir mūsu devīze. Mēs uzskatām, ka cieņa un draudzība ir pats svarīgākais, kam jāvalda sportā,” uzskata viens no “Ghetto Fight” organizatoriem, cīņu sporta kluba “Sev Arch” treneris Manvels Isadžanjans.

“Cīņai jābūt bez naida un ļaunuma. Sportistam jāciena gan pretinieks, gan skatītāji. Piekrītu, cīņu sports ir agresīvs sporta veids, bet godīgs. Ringā esi tikai tu un tavs pretinieks. Būris nedala pēc reliģijas, nacionalitātes vai politiskajiem izskatiem. Visi ir vienlīdzīgi. Katram divas rokas, divas kājas un vēlme uzvarēt.”

Šajā pasākumā cīņu būrī dosies arī vairāki atlēti, kuri sevi veiksmīgi pieteikuši profesionālajā MMA – Danils Vesņenoks (4-0-1), Vladislavs Gusevs (2-0), Gvido Granauskis (4-6), Aleksandrs Čižovs (1-0), Pāvels Baženovs (3-2), Daniels Balodis (1-0), Valērijs Tušinovs (1-0) u.c.

''Pēc diviem aizvadītiem turnīriem 2014. un 2015. gadā, mēs saņēmām ļoti daudz pozitīvu atsauksmju, tāpēc izlēmām šosezon rīkot divus “Ghetto Fight” turnīrus. Pirmais notiks 20. jūnijā, bet nākamais ieplānots uz 8. augustu,” piebilda Isadžanjans.