Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

“Bellator” čempions Vils Brūkss parakstījis līgumu ar UFC

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

“Bellator” čempions Vils Brūkss parakstījis līgumu ar UFC
Vils Brūkss
Foto: tapology.com

Pasaules lielākā un ietekmīgākā MMA organizācija UFC parakstījusi līgumu ar bijušo “Bellator” vieglā svara čempionu Vilu Brūksu (17-1). Viņa debija UFC rindās paredzēta 8. jūlijā cīņā pret britu cīkstoni Rosu Pīrsonu (17-10).

Šā gada maijā divdesmit deviņus gadus vecajam Vilam Brūksam beidzās līgumattiecības ar “Bellator” un viņš kļuva par brīvo aģentu. Par cik Brūkss līgumu ar šo organizāciju nepagarināja, viņš šķīrās arī no sava“Bellator” vieglā svara čempiona titula, kurš viņa īpašumā bija kopš 2014. gada.

Vils Brūkss, kurš šobrīd vieglā svara MMA cīkstoņu pasaules reitingā ieņem vienpadsmito vietu, veiksmīgi pievienojies UFC, kuras rindās debitēs 8. jūlijā cīņu šovā “The Ultimate Fighter 23”.

Viņš cīnīsies ar trīsdesmit vienu gadu veco Rosu Pīrsonu, kuram sākotnēji šajā pasākumā bija paredzēts dūres krustot ar amerikāni Džeimsu Krausu (23-7), taču Krausa vārds no šī turnīra cīkstoņu saraksta tika izņemts.

Izmantotie resursi:
Tapology | The MMA Network

     [+] [-]

, 2016-06-16 18:11, pirms 8 gadiem
"Krauss"

Par Vilu Brūksu - it kā visur kompetents, bet garlaicīgs. Šķiet, ka vairāk aizvietojuma dēļ pasauca nekā tas, ka šķistu baigais talants vai zvaigzne.