Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Antonio Rodrigo Nogeira cīnīsies ar Brendanu Šaubu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Antonio Rodrigo Nogeira cīnīsies ar Brendanu Šaubu
Antonio Rodrigo Nogeira
Foto: sherdog.com

Bijušais organizāciju PRIDE un UFC smagā svara čempions Antonio Rodrigo Nogeira (Brazīlija) šodien apstiprinājis savu dalību 27. augustā Brazīlijā notiekošajā šovā "UFC 134: Rio". Viņa pretinieks būs amerikāņu smagsvars Brendans Šaubs, ziņo mmajunkie.com

Sākotnēji izskanēja informācija, ka gadījumā, ja Antonio Rodrigo Nogeira (32-6-1) piekritīs piedalīties cīņu šovā "UFC 134: Rio", tad viņa pretinieks varētu horvātu cīkstonis Mirko "Krokops" Filipovičs, taču šodien UFC vadība izdarījusi oficiālu ziņojumu, ka brazīlieša pretinieks būs divdesmit astoņus gadus vecais Brendans Šaubs (8-1-0), kurš aizvadītajās deviņās cīņās izcīnījis astoņas uzvaras.

Atgādinām, ka Nogeira savu pēdējo cīņu aizvadīja 2010. gada februārī ar nokautu zaudējo patreizējam UFC smagā svara čempionam Keinam Valeskēzem. Minotaura ilgais ''atvaļinājums'' saistīts ar ceļas savainojumu. No aizvaditajām piecām cīņām brazīlietis uzvarejis trijās.

"UFC 134" cīņu pāri

Anderson Silva vs. Yushin Okami
Forrest Griffin vs. Mauricio "Shogun" Rua
Antonio Rodrigo Nogueira vs. Brendan Schaub
Edson Barboza vs. Ross Pearson
Luiz Cane vs. Stanislav Nedkov
Tom Lawlor vs. TBA
Spencer Fisher vs. Thiago Tavares
Alexandre "Cacareco" Ferreira vs. Rousimar Palhares
David Mitchell vs. Paulo Thiago

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2011-05-17 10:20, pirms 13 gadiem
Domāju, Nogeiram ir emesls satraukties! Šaubs ir zināms kā veterānu "atvaļinātājs" - Gonzaga, Krokops... Tā vietā Šaubam vajadzētu mēģināt dabūt remaču ar vienīgo, kas viņu uzvarēja, - Nelsonu! Tas būtu interesanti!

     [+] [-]

, 2011-05-17 11:06, pirms 13 gadiem
ozols_ rakstīja: Domāju, Nogeiram ir emesls satraukties! Šaubs ir zināms kā veterānu "atvaļinātājs" - Gonzaga, Krokops... Tā vietā Šaubam vajadzētu mēģināt dabūt remaču ar vienīgo, kas viņu uzvarēja, - Nelsonu! Tas būtu interesanti!
Jā, Brendons patiešām varētu kaut ko labu parādīt pret Nogeiru

Izskatās visai labs šis 134. UFC

     [+] [-]

, 2011-05-17 15:00, pirms 13 gadiem
Jācer, ka Nogueiram vēl pulveris nebūs beidzies.