Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Gugenišvili M-1 titulu aizstāvēs pret Bennetu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Gugenišvili M-1 titulu aizstāvēs pret Bennetu
Gurams Gugenišvili
Foto: fight.tv

Pasaules MMA smagā svara čempions „M-1 Global” versijā Gurams Gugenišvili (Gruzija) sev piederošo titulu aizstāvēs 8. jūlijā ASV cīņu šova „M-1 Challenge 26” ietvaros pret bijušo Bellator cīkstoni Patriku Bennetu (ASV), ziņo mixfight.ru

Divdesmit četrus gadus vecais „M-1 Global” čempions Gurams Gugenišvili (11-0-0) kopumā ir aizvadījis vienpadsmit MMA cīņas, visās gūstot uzvaras, pie tam desmit no tām beidzot priekšlaicīgi.

Čempiona jostu Gurams izcīnīja 2010. gadā ar žņaugšanas paņēmienu uzvarot amerikāni Keniju Gārneru, un pēc tam veiksmīgi čempiona tronī noturējās arī 2011. gada martā, aizstāvot titulu pret Maksimu Grišinu, kuru tāpat kā Gārneru gruzīns pieveica ar žņaugšanas paņēmienu.

Savukārt Patriks Bennets (4-2-0), kurš pārstāv Ņujorkas klubu „Team Bombsquad” MMA debitēja 2009. gadā. Viņš ir aizvadījis sešas cīņas, no kurām četrās uzvarējis. Pagaidām pēdējo cīņu amerikānis aizvadīja 2010. gada decembrī pret Krievijas sportistu Aleksandru Volkovu.

Lai arī Bennets manāmi bija pārāks par Volkovu, tiesneši izdarīja diezgan pretrunīgu lēmumu, pasludinot krievu par uzvarētāju. Tiesa vēlāk pēc video materiālu noskatīšanās un „M-1” bosu apspriedes rezultāts tika mainīts par labu amerikānim.

Izmantotie resursi:
Mix Fight M-1 - бои без правил, микс файт
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...