Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Zaurs Džavadovs martā Igaunijā aizvadīs cīņu ar Kevinu Renno

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Zaurs Džavadovs martā Igaunijā aizvadīs cīņu ar Kevinu Renno
Zaurs Džavadovs (no kreisās) un Kevins Renno
Foto: muaythaiacademy.lv

Latvijas vidējā svara K-1 čempions Zaurs Džavadovs, kurš šobrīd atrodas treniņnometnē Taizemē, savu nākamo cīņu aizvadīs 15. martā Igaunijā šovā „Xplosion” pret Eiropas un Baltijas vidējā svara K-1 čempionu Kevinu Renno.

Divdesmit septiņus gadus vecais kluba „Muay Thai Academy” sportists Zaurs Džavadovs šobrīd atrodas Taizemē, kur uzlabo savas iemaņas slavenajā Tai – boksa klubā „Sinbi Muay Thai Camp”.

Jau ziņojām, ka Džavadovs Taizemē atradīsies mēnesi un Latvijā ieradīsies tikai marta sākumā. Sportistam 14. martā bija ieplānota cīņa „Arēnā Rīga”, taču šī cīņa nenotiks par cik atcelts viss pasākums.

Līdz ar to viņš piekrita piedāvājumam aizvadīt trīs raundu K-1 cīņu kaimiņzemē Igaunijā ar titulēto igauņu kikbokseri Kevinu Renno, kurš savulaik uzvarēja pasaules vicečempionu Tai-boksā Sandri Tomsonu un atņēma tam Baltijas čempiona titulu.

Jāatzīmē, ka februāra pirmajos datumos Zaurs Džavadovs, kurš ir patreizējais Latvijas vidējā svara čempions, jau viesojās Igaunijā un diezgan viegli tika galā ar Eiropas un Igaunijas K-1 čempionātu medaļnieku Ņikitu Mihailovski, kas priekš Latvijas sportista bija septītā uzvara astoņās aizvadītajās cīņās.

Zaurs Džavadovs

Kevins Renno

Izmantotie resursi:
«TM FIGHTING TEAM» - TM Fighting Grand Prix