Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Taekvondistam Kulibikam zaudējums olimpiskajā kvalifikācijā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Taekvondistam Kulibikam zaudējums olimpiskajā kvalifikācijā
Foto: Latvijas Taekvondo federācija

Turcijas galvaspilsētā Stambulā šodien sācies Riodežaneiro olimpiskās kvalifikācijas turnīrs taekvondo. Latvijas pārstāvis Deniss Kulibiks zaudēja pirmajā mačā, savukārt rīt cīnīsies vēl viens mūsējais.

68 kilogramu svara kategorijā starp 25 dalībniekiem Deniss Kulibiks kotējās 21. pozīcijā. Pirmajā mačā pretī stājās gruzīns Merabs Šukakidze (#12), un mūsējais piedzīvoja zaudējumu ar 7:17. Lai kvalificētos Rio spēlēm, Stambulā jātiek divniekā.

Kā jau ziņots, šī gada junioru Eiropas čempionātā Daugavpilī mūsu sportists zaudēja jau pirmajā mačā, bet pēc tam U23 Eiropas čempionātā Kulibiks izcīnīja 5. vietu, kas viņam deva ceļazīmi uz Latvijas Olimpiskās vienības jaunatnes sastāvu.

Rīt startēs Jānis Cauņa (80 kg), kurš starp 17 dalībniekiem kotējas kā #14. Pirmajā mačā viņam pretī stāsies ar 3. numuru izliktais azerbaidžānis Milads Beigi-Harčegani.

Uz šīm sacensībām nav devusies Latvijas jaunā talante Inese Tarvida. Viņa zaudējusi cīņu ar iekļaušanos 49 kilogramu kategorijā un pieteikta 57 kilogramos Daugavpils kausā (24.-25. janvāris). Savukārt jaunākā māsa Jolanta Tarvida par Rio nevar pat sapņot, jo nav sasniegusi vajadzīgo vecumu.

Izmantotie resursi:
taekwondoetu.org
tpss.eu

  +1 [+] [-]

, 2016-01-16 15:49, pirms 9 gadiem
latviešiem ir visvairāk medaļu taekwondo