Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Askrens atbrīvots no Bellator, bet UFC sportists nav vajadzīgs

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Askrens atbrīvots no Bellator, bet UFC sportists nav vajadzīgs
Bens Askrens
Foto: fightersxchange.com

Pasaules otra prestižākā MMA organizācija Bellator pārtraukusi līguma attiecības ar savu līdz šim neuzvarēto pusvidējā svara čempionu Benu Askrenu (12-0-0). Sportists cerēja uz līgumu ar UFC, taču pasaules prestižākā organizācija ar cīkstoņa pakalpojumiem nav ieinteresēta.

„Vairākas reizes esmu teicis, ka Bens ir absolūti vienpusējs cīkstonis, kurš pilnībā dominē lietā, ko prot darīt. Esam daudz runājuši ar Benu un sarunu laikā kļuva skaidrs, ka pienācis laiks mums iet katram savu ceļu,” skaidroja Bellator prezidents Bjorns Rebnijs.

„Mēs atsakāmies no jebkādām tiesībām aizvadīt cīņas ar Askrena piedalīšanos un viņam ir tiesības noslēgt līgumu ar jebkuru no organizācijām. Bens ar Bellator bija no savas karjeras paša sākuma, es viņu cienu un visu to, ko viņš ir sasniedzis un novēlu viņam visu to labāko.”

Taču nonākot līdz pārrunām ar UFC Askrens nonāca strupceļā, jo UFC prezidents Dana Vaits strikti noteica, ka Benam būtu ļoti grūti izdzīvot UFC līmenī.

„Neesam ieinteresēti līguma parakstīšanā ar Askrenu. Ja godīgi, kāpēc jūs domājat, ka viņa līmenis ir pietiekami augsts, lai cīnītos UFC? Viņš ar grūtībām uzveica Džeju Hieronu… Benam ir pie kā piestrādāt. Viņam vajadzētu startēt zem citam organizācijām un uzlabot savu stilu, pirms pārnākšanas pie mums,” apgalvoja Vaits.

„Askrens ir Bellator čempions, bet arī viņiem viņš nav vajadzīgs. Jums nerodas jautājumi? Viņi nerūpējas par saviem cīkstoņiem. Pats fakts, ka viņi ļauj iet prom cīkstonim, kurš ne reizi nav zaudējis, runā par cilvēkiem, kas strādā pie viņiem vadībā. Man ļoti žēl puišus, kuriem ir līgumi ar šo caurumu.”

Lai arī UFC nav ieinteresēta par līguma parakstīšanu ar Benu Askrenu, domājams, ka nu jau bijušais Bellator čempions bez darba nepaliks un visdrīzāk pievienosies strauji progresējošajai amerikāņu organizācijai WSOF.

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...

  +1 [+] [-]

, 2013-11-16 00:02, pirms 11 gadiem
Varu piedāvāt viņam arodu, ja nav kur strādāt.
sciencefiction.com