Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Grejam Meinardam un Šeinam Karvinam ceļgalu savainojumi

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Grejam Meinardam un Šeinam Karvinam ceļgalu savainojumi
Grejs Meinards
Foto: criticalbench.com

UFC vieglā svara cīkstonis Grejs Meinards (11-1-1) treniņos guvis ceļgala savainojumu un izkritis no 29. decembra cīņu šova „UFC 155”, kurā viņam bija jātiekas ar Džo Lauzonu (22-7-0). Meinarda vietu ieņems Džims Millers (21-4-0). Arī smagsvars Šeins Karvins (12-2-0) savainojis celi, līdz ar to viņa cīņa Roju Nelsonu (17-7-0) nenotiks.

UFC sportistu savainojumu epidēmija turpinās. No cīņām treniņos gūto traumu dēļ izkrīt viens cīkstonis pēc otra, un tagad savainoto skaitam pievienojušies bijušie UFC vieglā svara un smagā svara titula pretendenti Grejs Meinards un Šeins Karvins.

„Tas laikam nekad nebeigsies,” caur Twitter manāmu paniku izrādīja UFC prezidents Dana Vaits.

Bijušajam UFC vieglā svara pretendentam Grejam Meinardam 29. decembrī bija aci pret aci jātiekas ar Džo Lauzonu, taču tā kā sportists ceļa savainojuma dēļ ilgāku laiku būs izsvītrots no cīņu aprites, viņa vietu šajā šovā ieņems Džims Millers, kurš šā gada maijā piekāpās patreizējam UFC titula pretendentam Neitam Diazam (16-7-0).

Arī bijušajam īslaicīgā UFC smagā svara titula īpašnieka Šeinam Karvinam ceļgala trauma. Viņš ir realitātes šova „The Ultimate Fighter 17” viens no treneriem, kuram 15. decembrī bija jātiekas ar otras komandas vadītāju Roju Nelsonu. Kas būs Nelsona pretinieks pagaidām nav zināms, taču domājams, ka UFC vadība Nelsonu bez cīņas neatstās.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2012-11-16 12:08, pirms 12 gadiem
Žēl par Karvinu, iespējams, viņu vairs neredzēsim. Pārāk daudz viņam tās traumas pēdējā laikā un pēdējos 2.5 gados tik 1 cīņa bijusi + vecums arī pamazām zogas klāt.