Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Skiba appunkto Barganu, bet Džavadovs iznīcina Budeču

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Skiba appunkto Barganu, bet Džavadovs iznīcina Budeču
Romāns Skiba
Foto: Jānis Eisaks

Vakarnakt šovā „The Ring Stars” savu kārtējo uzvaru izcīnījis liepājnieks Romāns Skiba (6-8-0), kurš trīs raundu MMA cīņā pēc punktiem uzveica Eiropas un pasaules MMA čempionātu medaļnieku, moldāvu Viktoru Barganu (0-2-0), bet Latvijas labākais vidējā svara kikbokseris Zaurs Džavadovs nokautēja Rumānijas kikboksa čempionu Maksu Budeču.

Daudzkārtējam Latvijas kikboksa čempionam Romānam Skibam, kurš jau kopš 2007. gada startē MMA, cīņa ar Pasaules un Eiropas MMA čempionātu (amatieriem) medaļnieku Viktoru Barganu šogad bija pirmais mačs beznoteikumu cīņās.

Divdesmit sešus gadus vecais Skiba ir cīkstējies ar daudziem labiem sportistiem, taču Bergans priekš liepājnieka, vismaz pēc papīriem, ir viens no pēdējā laika titulētākajiem pretiniekiem.

Neskatoties uz moldāva tituliem, pirmo vijoli izvēlējās spēlēt Skiba, kurš pilnībā dominēja pirmajā raundā. Otrās trīsminūtes sākumā vēl joprojām Romāns kontrolēja cīņas gaitu, taču raunda izskaņā kontroli pārņēma Bargans. Savukārt trešais raunds ritēja punkts punktā, taču raunda izskaņā Skibam pietrūka tikai nedaudz, lai cīņu uzvaru pabeigtu pirms atvēlētā laika.

Gala rezultātā mačs beidzās pēc punktiem, kurā sānu tiesneši vienbalsīgi lēma, ka uzvaru izcīnījis Romāns Skiba, kuram šī ir jau otrā uzvara pēc kārtas.

Džavadovs turpina uguņot

Lieliski startēt turpina Eiropas, Baltijas un Latvijas kikboksa čempions Zaurs Džavadovs, kurš cīņā pēc K-1 noteikumiem tikās ar Rumānijas čempionu Maksu Budeču.

Skatītāji gaidīja trīs raundu bezkompromisa cīņu, taču jau pirmā raunda sākumā Budečs atradās uz ringa dēļiem. Sākotnēji tas bija nokdauns pēc kura rumānis ātri atguvās, bet nedaudz vēlāk pēc Latvijas sportista lieliski izpildītā āķa Budečs atkal atradās zemē un vairs nebija spējīgs turpināt cīņu.

„Negaidīju tik īsu cīņu. Pretinieks ir labs un titulēts, taču šodien veiksme bija manā pusē,” pēc cīņas izteicās Džavadovs, kurš nākamo cīņu aizvadīs jau 12. oktobrī ar Nīderlandes čempionu Muhamedu Sariri.

„The Ring Stars” rezultāti

DisciplīnaUzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
BokssArtūrs KuļikauskisYouri Kayembre Kalenga (Kongo)Decision (Unanimous)103:00
BokssSergejs MaļcevsAndrej Cepur (Lietuva)Decision (Unanimous)63:00
BokssVahram Vardanyan (Armēnija)Jānis PukšinsTKO32:51
BokssOļegs FedotovsVygaudas Laurinkus (Lietuva)Decision63:00
BokssNikolajs GrišuņinsRain Karlsson (Igaunija)Decision (Unanimous)33:00
K-1Zaurs DžavadovsMax Budeci (Rumānija)TKO11:15
MMARomāns SkibaVictor Bargan (Moldova)Decision (Unanimous)33:00

Izmantotie resursi:
BoxRec Boxing Records
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2013-09-16 16:57, pirms 11 gadiem
Zaurs labākais!

     [+] [-]

, 2013-09-16 18:27, pirms 11 gadiem
Zaurs tiešām normāli noslānīja rumāni.