Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Kouls Konrads paziņo par karjeras beigšanu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kouls Konrads paziņo par karjeras beigšanu
Kouls Konrads
Foto: sherdog.com

Negaidīti par karjeras beigšanu paziņojis divdesmit astoņus gadus vecais Bellator smagā svara čempions Kouls Konrads (9-0-0), kurš izdomājis pievērsties biznesam. Viņš cīņas sportu pamet neuzvarēts, ziņo portāls twincities.com

Bijušais kādreizējā UFC smagās svara čempiona Broka Lesnera sparinga partneris Kouls Konrads pieņēmis lēmumu sporta gaitas mest malā un pievērsties biznesam. Viņš pieņēmis darbu kādā Mineapolisas pārdošanas un mārketinga kompānijā, kurā ieņems finanšu tirgotāja vakanci.

Atgādinām, ka Konrads MMA debitēja 2010. gada janvārī ar uzvaru pār Geriju Hemanu (1-1-0), bet tad sekoja uzvara pār Džoelu Vaiatu (8-6-0). Tā paša gada maijā Kole ar uzvaru pār Petu Bennetu (4-3-0) debitēja Bellator, bet jau oktobrī kļuva par organizācijas vēsturē pirmo smagā svara čempionu (Viņš pagaidām ir pirmais un pēdējais Bellator smagā svara čempions – J.E.). Viņa statistikā ierakstītas uzvaras pār tādiem vīriem kā Damieans Grabovskis (16-1-0), Neils Grovs (11-6-1), Pauls Buentello (29-15-0) un Ēriks Prindls (7-2-0).

Kas notiks ar vakanto Bellator smagā svara čempiona jostu pagaidām nav skaidrs, taču domājams, ka atbildes būs zināmas jau drīzumā, jo jau 5. Oktobrī sākas kārtējais Bellator smagā svara turnīrs, kurā piedalās Brets Rodžers (12-4-0), Ēriks Prindls (7-2-0), Aleksandrs Volkovs (16-3-0), Tiago Santos (10-1-0), Ričards Hale (19-4-1), Maiks Vessels (12-4-0), Vinsius Kueirozs (5-2-0) un Marks Holata (12-3-0).

Izmantotie resursi:
Home: St. Paul Pioneer Press - TwinCities.com
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...