Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

UFC no darba atbrīvo vairākus MMA cīkstoņus

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

UFC no darba atbrīvo vairākus MMA cīkstoņus
Normans Parks
Foto: mmajunkie.com

Pasaules lielākā MMA organizācija UFC paretinājusi savu cīkstoņu rindas, darba līgumus pārtraucot ar vairākiem sportistiem, kuru vidū ir arī vairākas cīņu sporta zvaigznes kā, piemēram, Normans Parks (21-5-1) un Rafaels Kalvakente (12-7).

Diezgan sarežģīti pievērst UFC uzmanību, lai šī organizācija ieinteresētos par kādu no sportistiem un parakstītu ar viņu līgumu, taču, liekas, ka vēl grūtāk ir nevis tikt cīnīties UFC, bet gan noturēties šīs organizācijas rindās.

UFC lauzusi līgumus ar vairākiem cīkstoņiem, tajā skaitā ar bijušo Strikeforce čempionu Rafaelu Kalvakanti, UFC realitātes šova “The Ultimate Fighter: The Smashes” uzvarētāju Normanu Parku, uzlecošo smagsvaru zvaigzni Džaredu Rošoltu (14-3), kā arī ar MMA veterāniem K.J. Nūnu (13-9) un Džo Rigsu (41-17).

Vēl darbu UFC nesen zaudējuši Daniels Sarafians (9-6), Edgars Garsija (14-5), Džonavins Vebs (8-2), Džastins Salass (12-7) un Maiks Džeksons (0-1), kurš nolēmis atgriezties profesionālajā boksā.

Domājams, ka arī pārējie nesen darbu zaudējušie atlēti drīzumā atradīs sev nodarbi. Pieļaujams, ka Rošoltu, Nūnu, Kalvakanti, Parku un Rigsu varētu savākt “Bellator” vai WSOF, taču par pārējo nodarbināšanu varētu ieinteresēties zemākās līgas.

Izmantotie resursi:
UFC News, Results, Rumors, Videos, Fight...

     [+] [-]

, 2016-04-15 19:04, pirms 8 gadiem
pārsteigums par Parksu, pārējie gan pelnījuši doties citos medību laukos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja