Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Arī Samušonoks tiek pie 0:10 Eiropas čempionātā

Ints Megnis
Ints Megnis

Arī Samušonoks tiek pie 0:10 Eiropas čempionātā
Ivars Samušonoks. Foto: United World Wrestling

Latvijas brīvā stila cīkstonis Ivars Samušonoks sestdien sekoja dāmu pēdās un Eiropas čempionātā cieta neveiksmi ar rezultātu 0:10.

Kvalifikācijas kārtas cīņa ilga vien nepilnas divas minūtes, kamēr Samušonoka pretinieks Abubakrs Abakarovs bija savācis uzvarai nepieciešamos desmit punktus.

Ja Abakarovs uzvarētu nākamajās trijās cīņās un iekļūtu finālā, Samušonoks iegūtu iespēju piedalīties gandarījuma turnīrā, tomēr viņš zaudēja jau nākamajā duelī un Latvijas sportistam sacensības bija noslēgušās.

Iepriekš Itālijas galvaspilsētā Romā notiekošajā Eiropas čempionātā Latvijas dāmu sportistes Ramina Mamedova un Violeta Ponomarjova cieta sagrāves ar 0:10, kamēr grieķu-romiešu turnīrā Aleksandrs Jurkjans uzvarēja pirmajā duelī, bet nepārvarēja ceturtdaļfinālu.

Latvijas vadošā cīkstone Anastasija Grigorjeva kontinenta meistarsacīkstēs nepiedalījās traumas dēļ.