Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Bensons Hendersons uzveic Brendonu Teču

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Bensons Hendersons uzveic Brendonu Teču
Bensons Hendersons (no labās) cīņā ar Brendonu Teču
Foto: sherdog.com

Bijušais organizāciju UFC un WEC vieglā svara čempions amerikānis Bensons Hendersons (22-5-0) vakarnakt ar uzvaru debitēja pusvidējā svarā, ceturtajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu uzveicot savu tautieti Brendonu Teču (11-2-0).

Tikai pusotru nedēļu pirms nozīmētā mača piedāvājumu aizvietot savainoto Stīvenu Tomsonu cīņā ar Brendonu Teču tika izteikts bijušajam UFC un WEC čempionam Bensonam Hendersonam, kuram uz to brīdi pēdējās divās cīņās statistikā bija ierakstīti zaudējumi. Viņš piekrita.

Neskatoties uz to, ka Hendersonam bija ļoti maz laika, lai izpētītu pretinieki un intervāls no iepriekšējās cīņas ir tikai mēnesis, viņš šajā cīņā tika uzskatīts par favorītu.

Pirmais raunds aizritēja ļoti līdzīgā cīņā, taču acīs krita Teča auguma pārsvars un viņa izdarītie spēcīgie sitieni. Neskatoties uz to Hendersons labi kontrolēja distanci, atbildot ar ātriem pretuzbrukumiem.

Otrajā raundā Bensons izlaida daudz sitienu un uzķērās uz vairākiem Brendona metieniem un bija spiets cīnīties parterā. Trešā raunda vidū manāmi lēnāks saguruma rezultātā kļuva Tečs , ko izmantoja Hendersons, savu oponentu nogāžot uz ringa dēļiem, lai cīņu turpinātu parterā.

Arī ceturtajā raundā Bens Hendersons pieturējās pie iepriekšējā raundā pielietotās taktikas un pārgāja cīņā parterā un pielietojot žņaugšanas paņēmienu izcīnīja skaistu uzvaru.

„UFC Fight Night 60” rezultāti:

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Benson HendersonBrandon Thatchsubmission (rear-naked choke)43:58
2.Max HollowayCole Millerdecision (unanimous)35:00
3.Neil MagnyKiichi Kunimotosubmission (rear-naked choke)31:22
4.Daniel KellyPatrick Walshdecision (unanimous)35:00
5.Kevin LeeMichel Prazeresdecision (unanimous)35:00
6.Ray BorgChris Keladessubmission (kimura)32:56
7.Efrain EscuderoRodrigo Limadecision (unanimous)35:00
8.Chas SkellyJim AlersTKO (strikes)24:59
9.Zach MakovskyTim Elliottdecision (unanimous)35:00
10.James MoontasriCody Pfistersubmission (rear-naked choke)21:49

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2015-02-15 15:37, pirms 10 gadiem
"Neskatoties uz to, ka Hendersonam bija ļoti maz laika, lai izpētītu pretinieki un intervāls no iepriekšējās cīņas ir tikai mēnesis, viņš šajā cīņā tika uzskatīts par favorītu.'' - Pirms ciinjas kad iepaziistinaaja ar shiem abiem tad zem Hendersona vaarda bija underdog, vai arii par favoriitu vinju nodeeveeja Latvijas MMA "eksperti"?

     [+] [-]

, 2015-02-16 09:08, pirms 10 gadiem
Zobu bakstamais