Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Vaits: „Kristiana Džustino vizuāli sāk līdzināties Vanderlejam Silvam”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Vaits: „Kristiana Džustino vizuāli sāk līdzināties Vanderlejam Silvam”
Kristiana Džustino
Foto: sherdog.com

UFC prezidents Dana Vaits uzskata, ka divdesmit astoņus gadus vecā bijusī Strikeforce čempione Kristiana „Kiborgs” Džustino (12-1-0) dēļ savas kaislības pret visāda veida preperātiem vizuāli sāk līdzināties bijušajam PRIDE čempionam Vanderlejam Silvam.

„Kiborgs vizuāli sāk izskatīties kā Vanderlejs Silva. Ķīmiju, ko Kristiana lieto lielos apmēros padarījusi viņu tik lielu kāda viņa ir šobrīd. Domājiet, ka kāds vēl šaubās, ka viņa lieto dopingu?” ironizēja UFC prezidents Dana Vaits, kurš neredz brazīliešu čempionei vietu savas organizācijas paspārnē.

Jāatzīmē, ka patreizējā sieviešu MMA organizācijas Invicta FC čempione Kristiana Džustino, kura plašākai sabiedrības daļai bija pazīstama ar uzvārdu Silva, sevi uzskata par vienīgo cienīgo konkurenci patreizējai UFC čempionei Rondai Rouzijai (8-0-0). Diemžēl bijušai Evengalista Santosa kundzei visi centieni nokļūt UFC un pierādīt savu vārdu patiesumu gājuši secen.

Džustino MMA debitēja 2005. gadā ar zaudējumu cīņā pret Ēriku Paesu (2-2-0), bet kopš vienīgās sakāves uzkrājusi divpadsmit uzvaru sēriju un tikusi kronēta par Strikeforce un Invicta FC čempioni. Tiesa, par spīti galvu reibinošajiem sasniegumiem, Kristianai bijušas arī problēmas ar aizliegto vielu lietošanu. Viņa 2011. gadā pēc uzvaras pār Hiroko Jamanaku (12-3-0) dopinga kontrolē tika pieķerta stanozolola lietošanā, pēc kā sportistei tika piešķirta gada ilga diskvalifikācija.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  +2 [+] [-]

, 2014-02-15 20:36, pirms 10 gadiem
Simpātisks vīrietis