Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Santpjērs: "Man bija jāaiziet, lai psiholoģiski nesabruktu"

Jānis Pārums

Santpjērs: "Man bija jāaiziet, lai psiholoģiski nesabruktu"
Džordžs Santpjērs
Foto: AP/Scanpix

UFC (Ultimate Fighting Championship) pusvidējā svara čempions (līdz 77 kg), kanādietis Džordžs Santpjērs (25-2-0), kurš pērnā gada decembrī paziņoja, ka uz laiku pamet MMA, dalījies iespaidos par dzīvi pēc šī lēmuma.

"Turpinu sekot tam, kas notiek MMA. Man patīk, ka pašam par to īpaši nav jādomā. Vienkārši gribu atpūsties, paskatīties cīņas, tāpat arī pavērot, kas notiek ar dažu lietu sistēmu, par kuru pagaidām nevaru runāt," sacīja Santpjērs. "Iespējams, ka kādreiz es atgriezīšos, ja kaut kas mainīsies."

"Presē lasīju, ka aizgāju tā iemesla dēļ, ka atrados alkoholiķu un narkomānu klīnikā. Dažas runas ir vienkārši smieklīgas. Iemesls, kāpēc esmu paņēmis pārtraukumu, slēpjas manā psiholoģiskajā stāvoklī. Tikai daži cilvēki zina, cik grūti tik ilgu laiku būt virsotnē. Nevarēju nodarboties ar lietām, kurām gribēju. Tagad esmu laimīgs. Cīņu spriedze mani grāva, es pat zaudēju svaru dēļ tā. Man bija jāaiziet, lai saglabātu savu psiholoģisko veselību," piebilda Santpjērs.

Izmantotie resursi:
AllBoxing.ru - Все новости бокса, MMA, бои на...