Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Lesners turpinās karjeru vai nē?

Lesners turpinās karjeru vai nē?
Broks Lesnars
Foto: ufc.com

UFC prezidents Dana Vaits vēsta, ka viņš kopā ar UFC čempionu smagajā svarā Broku Lesnaru nākamnedēļ piedalīsies preses konferencē, kurā tiks oficiāli pavēstīts vai čempions atgriezīsies sportā vai nē, ziņo portāls sherdog.com

Atgādinām, ka 2009. gada oktobrī līdz medijiem un MMA faniem nonāca informācija, ka UFC čempions smagajā svarā Broks Lesnars (4-1-0) ir saslimis.

Dēļ šīs slimības Lesneram nācās izlaist titula aizstāvēšanas cīņu ar Šeinu Karvinu, kurai bija jānotiek cīņu šovā „UFC 106”. Viss izrādījās nopietnāk kā no sākuma likās, čempionam slimība bija tik nopietna, ka tas ne tikai nedrīkstēja piedalīties mačos, bet arī nebija spējīgs trenēties.

Klīda visādas baumas, ka Broks saslimis ar Monukleozi, bet vēlāk jau gāja runas, ka smagsvaram ir vēl nopietnāka slimība par šo, neatklājot faktus kāda. Lai vai kā novembrī Lesnars pārcieta operāciju un kā ziņoja viņa pārstāvji, tad tā esot bijusi veiksmīga.

Dana Vaits apstiprināja informāciju par to, ka gaidāmajā preses konferencē visi uzzinās, kas Broku sagaida nākotnē.

Cerams, ka Broks Lesnars tomēr ir ceļā uz izveseļošanos un atgriezīsies MMA. Par to liek cerēt bijušā Broka oponenta Rendija Kotjura ziņojums, kurš esot apciemojis čempionu un pēc viņa domām viss liecina, ka Broka veselība atgriežas. Rendijs stāsta, ka Lesnars pamazām jau sācis trenēties un izteica prognozes, ka viņš MMA varētu atgriezties šī gada rudenī.

Izmantotie resursi:
sherdog.com


Viktorija Irkle cīņā pret pretinieci. Foto: Latvijas Sporta cīņas federācija.

Irkle Eiropas U17 čempionātā cīņā zaudē ceturtdaļfinālā

LETA. Latvijas sportiste Viktorija Irkle trešdien Novisadā U-17 Eiropas čempionātā cīņā zaudēja pirmajā cīņā jeb ceturtdaļfinālā.
Konors Makgregors. Foto: Reuters/Scanpix
9

Pārcelta Makgregora atgriešanās cīņa UFC

UFC vadītājs Dana Vaits atklāja, ka sākotnēji "UFC 303" pasākumā 29. jūnijā paredzētā Konora Makgregora cīņa pret Maiklu Čendleru pārcelta uz vēl nezināmu vēlāku laiku.
Konors Makgregors. Foto: Reuters/Scanpix

Negaidīti atcelta preses konference pirms Makgregora atgriešanās cīņas

Cīņu sporta organizācija UFC bija plānojusi pirmdien Īrijā aizvadīt preses pasākumu pirms "UFC303" cīņu šova, kurā plānota slavenā un skandalozā cīkstoņa Konora Makgregora atgriešanās, taču tas pēdējā brīdī tika atcelts. Makgregors par to publiski atvainojās, norādot, ka tā nācies darīt viņam nekontrolējamu apstākļu dēļ.