Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Dos Santosa nākamais „upuris” Gonzaga?

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Dos Santosa nākamais „upuris” Gonzaga?
Juniors Dos Santos
Foto: 5lotur.wordpress.com

Jaunais brazīliešu MMA talants Juniors Dos Santos 21. martā cīņu šovā „UFC on Versus: Vera vs. Jones” tiksies ar savu tautieti Gabrielu Gonzagu.

Jaunais brazīlietis Juniors Dos Santos (10-1-0) turpina savu ceļu pie titula cīņas par UFC čempiona jostu. Viena gada laikā viņš no nezināma brazīliešu cīkstoņa kļuvis par UFC zvaigzni.

Par zvaigzni Dos Santosam palīdzēja kļūt uzvaras pār slavenajiem UFC cīkstoņiem kā Mirko „Krokops” Filipovičs, Fabricio Verdums, Stafans Štruve un Gilberts Aivels.

UFC Dos Santos kopumā aizvadījis četras cīņas un visās guvis uzvaras. Šobrīd brazīlietis atrodas pasaules spēcīgāko smagsvaru astotajā pozīcijā.

Gadījumā, ja Dos Santos pieveiks Gabrielu Gonzagu (11-4-0), paredzams, ka ar šo uzvaru Juniors nopelnīs vai nu cīņu par UFC titulu, vai vismaz maču par titula pretendentu.

Izmantotie resursi:
sherdog.com