Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Midu iesaka Santpjēram padomāt par karjeras beigšanu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Midu iesaka Santpjēram padomāt par karjeras beigšanu
Kristofs Midu (no kreisās) kopā ar Edgaru Skrīveri
Foto: tmfight.com

UFC pusvidējā svara čempiona Džordža Santpjēra (24-2-0) treneris Kristofs Midu, kurš savulaik pats startējis zem UFC karoga, uzskata, ka viņa audzēknim pēc cīņas ar Džoniju Hendriksu (15-1-0), kas notiks šo sestdien, jābeidz aktīvā sportista gaitas un jāpievēršas ģimenes veidošanai.

Francijas un Kanādas MMA pionieris Kristofs Midu, kurš savulaik MMA ievilka toreiz 16 gadus veco Džordžu Santpjēru, bet tagad darbojas kā sportista mentors, ieteicis kanādietim pēc cīņas ar Džoniju Hendriksu beigt aktīvā sportista gaitas.

Midu uzskata, ka Santpjēram pienācis laiks pievērsties citiem dzīves aspektiem, piemēram, ģimenes izveidei un savas cīņu skolas atvēršanai.

„Es viņam teicu, ka pēc šīs cīņas jāmet miers. Paspīdi šovakar un tad jāliek punkts. Nokautē šo puisi! Ja tu viņu nokautēsi, tad tu būsi brīvs, būsi laimīgs un varēsi paņemt mikrofonu un pateikt, ka tā bija tava pēdējā cīņa. Pasakot šādus vārdus tu savu vietu atdosi citiem,” portālam mixedmartialarts.com vēstīja Midu, kurš gada sākumā viesojās Latvijā, lai dzīvajā noskatītos Edgara Skrīvera (7-2-0) cīņu, taču Latvijas sportists pirms nozīmētā mača bija guvis savainojumu un cīņa nenotika.

„Teicu viņam: „Džordž, beidz karjeru ar godu! Saņemies drosmi, paņem mikrofonu un pasaki visiem paldies.” Tie, kuri nesapratīs šo lēmumu nav nekas jāsaprot. Tie cilvēki ir savtīgi. Džordžam pienācis laiks padomāt par sevi. Viņam beidzot būtu iespēja izveidot ģimeni.”

„Es patiešām nevēlos, lai Džordžs pieļautu tās pašas kļūdas, ko pieļāvuši daudzi citi cīkstoņi. Vēlētos, lai viņš sakārtotu savu dzīvi līdz viņam paliks trīsdesmit pieci. Viņam ir savi mērķi.”

„Teicu viņam, lai nepaliek savtīgs. Tā nav taisnība, ka tev var būt ģimene, bērni un būsi veiksmīgs pasaules klases atlēts. Džordžs ieklausījās manā padomā. Ja viņš patiešām vēlas ģimeni, viņš par tās veidošanu varēs domāt tikai pēc karjeras beigšanas.”

„Santpjēram ir trīsdesmit divi gadi un tagad ir īstais laiks, lai domātu par ģimeni. Cilvēki vēlas viņu redzēt sportā līdz četrdesmit gadu vecumam, taču līdz tam vecumam viņš būs bez ģimenes un bērniem.”

Kristofs Midu portālam mixedmartialarts.com arī uzsvēra, ka Džordža Santpjēra aiziešana „pensijā” būtu godīgs lēmums arī pret viņa gados jauno komandas biedru Roriju Makdonaldu, kurš ir UFC pusvidējā svara titula pretendents, taču atsakās no cīņas par titulu, jo čempions ir viņa kluba biedrs.

Izmantotie resursi:
MMA news, fighter profiles and events – Mixed...

  -1 [+] [-]

, 2013-11-14 16:17, pirms 11 gadiem
Nu jā. Vīrieši ir prasīgāki. Nav tik viegli izveidot ģimeni kā ar sievieti un vienlaicīgi apvienot ar veiksmīgu karjeru. Kanādas gejiņi var sākt rosīties

  -1 [+] [-]

, 2013-11-16 19:56, pirms 11 gadiem
Luca Toni rakstīja: Nu jā. Vīrieši ir prasīgāki. Nav tik viegli izveidot ģimeni kā ar sievieti un vienlaicīgi apvienot ar veiksmīgu karjeru. Kanādas gejiņi var sākt rosīties
Ar tādu piķi kāds ir GSP domāju, ka tu pats mierīgi gulētu kopā ar GSP, bet nu Midoks pārspīlē biku, lai jau vel pasit čigānus un bārdainos jēzus bērnus, līdz brīdim kamēr Rorijs izaugs [:

     [+] [-]

, 2013-11-17 20:00, pirms 11 gadiem
Hendriksu apzaga. Un Makdonaldam pret Hendriksu vispār nebūs ko darīt.

     [+] [-]

, 2013-11-17 23:42, pirms 11 gadiem
Kristofers Mido