Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Toms Deblass nolēmis beigt karjeru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Toms Deblass nolēmis beigt karjeru
Toms Deblass
Foto: bloodyelbow.com

Trīsdesmit gadus vecais UFC pussmagā un vidējā svara cīkstonis Toms Deblass (7-2-0) nolēmis kārt MMA cimdiņus uz nagliņas. Tāds lēmums pieņemts pēc diviem ciestajiem zaudējumiem pēc kārtas, ziņo portāls sherdog.com

„Pēc ilgām sarunām ar tuviniekiem un treneriem es nolēmu, ka jāliek mieru cīņām un vairāk jākoncentrējas ģimenei, manai akadēmijai un audzēkņu atlasei,” šodien ziņoja bijušais ROC (Ring of Combat) pussmagā un smagā svara čempions Toms Deblass.

Jāpiemin, ka toreiz vēl neuzvarētais (Viņa kontā bija septiņas uzvaras un nulle zaudējumu – J.E.) pussmagā svara atlēts Deblass UFC pievienojās šā gada aprīlī. Debijas mačā amerikānis tikās ar Serilu Diabetu (18-8-1), kurā tas piekās francūzim pēc punktiem.

Pēc šīs sakāves Toms nolēma pāriet uz vidējo svara divīziju… Viņam pretī stājās japāņu sportists Riki Fukuda (19-6-0), kurš Deblasam sarūpēja otro zaudējumu karjerā, kas laikam nosita viņam visu apetīti, lai turpinātu tālāko karjeru.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...