Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Igors Pokrajacs nomainīs savainoto Entoniju Perošu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Igors Pokrajacs nomainīs savainoto Entoniju Perošu
Igors Pokrajacs
Foto: mmalinker.com

Horvātu pussmagā svara cīkstonis Igors Pokrajacs (25-9-0) ieņems savainotā austrālieša Entonija Peroša (13-7-0) vietu šovā „UFC on FX 6”, kas 15. decembrī notiks Austrālijā. Horvātu sportists dūres krustos ar amerikāņu cīkstoni Džoiju Beltranu (14-8-0), ziņo sherdog.com

Trīsdesmit trīs gadus vecais Igors Pokrajacs, kurš UFC debitēja 2009. gada aprīlī, savā pēdējā cīņā, kas notika šā gada septembrī atzina brazīlieša Vinnija Magalhaeša (10-5-0) pārākumu, kurš horvātu atlētam pārrāva trīs cīņu uzvaru sēriju.

Pirms tam viņš bija uzvarējis Todu Braunu (15-4-0), Kristofu Sozinski (26-12-1) un Fabio Maldonado (18-6-0). Jāpiemin, ka pirms debijas UFC Pokrejacs tikās arī ar Latvijas sportistu Kalvi Gebaueru (3-5-0), uzvarot kuldīdznieku ar tehnisko nokautu.

Arī bijušais smagsvars Džoijs Beltrans savā pēdējā divkaujā piedzīvojis fiasko, pēc punktiem atzīstot austrālieša Džeimsa Te Hunas (15-5-0) pārākumu. Cīņa ar Hunu amerikānim bija atgriešanās UFC rindās, kurā, lai arī viņš zaudēja, nopelnīja „Fight of the night” prēmiju.

Viņš pasaules vadošo organizāciju pameta šā gada janvārī pēc piedzīvotā zaudējuma cīņā pret Lavaru Džonsonu (17-6-0). Pēc šīs sakāves Beltrans pievienojās citai amerikāņu organizācijai „C3 fights”, kurā pirmo reizi startēja pussmagajā svarā, uzveicot Antonu Talamenti (5-3-0). Pēc šīs uzvaras dažus mēnešus vēlāk Džoijs atgriezās UFC, bet šoreiz kā pussmagā svara atlēts.

Kādas būs tālākās Džoija Beltrana sportista gaitas redzēsim tikai pēc cīņas ar Igoru Pokrajacu.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2012-11-15 11:05, pirms 12 gadiem
Netā var atrast bildi, kur Perošam nolūzis īkšķis. Tīri garšīgs skats.