Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Māris Karstais Tukumā cīnīsies ar igauni Ņikitu Mihailovski

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Māris Karstais Tukumā cīnīsies ar igauni Ņikitu Mihailovski
Māris Karstais
Foto: Uģis Grantiņš

Norvēģijas atklātā kikboksa čempionāta uzvarētājs Māris Karstais (6-5-2) 10. novembrī „Tukuma Ledus Hallē” šova „FREON - Milžu cīņas Tukumā” ietvaros aizvadīs kārtējo profesionālā K-1 cīņu. Viņa pretinieks būs WAKO Baltijas un Igaunijas kikboksa čempions Ņikita Mihailovskis (25-8-2), ziņo tukumabrali.lv

Tukumnieks Māris Karstais regulāri piedalās Norvēģijas, Anglijas un Skandināvijas atklātajos čempionātos. Gandrīz no visiem šiem turnīriem Karstais ir atgriezies ar medaļām. Šogad tukumnieks savām skandināvu godalgām pievienoja arī WAKO „Latvia open 2012” sudraba medaļu, turnīra finālā pēc punktiem atzīstot čempiona Zaura Džavadova pārākumu. Bet šā gada jūlijā viņš kļuva par pirmo Tukuma K-1 čempionu pussmagajā svarā, ar tehnisko nokautu pārspējot Zigmāru Čīču.

Savukārt Ņikita Mihailovskis, vismaz vērtējot pēc papīriem, ir daudz nopietnāks kadrs. Igaunis profesionālajā sportā ir salīdzinoši sen… Viņš regulāri trenējas Taizemē, kur apgūst taizemiešu boksa gudrības. Mihailkovskis ir izcīnījis vairākus Igaunijas čempiona titulus, novinnējis Baltijas čempionātā, kā arī vairakkārt kāris kaklā Eiropas čempionātu medaļas.

„Par pretinieku zinu maz, vienīgā informācija ir tāda, ka viņš ir fiziski ļoti spēcīgs. Ar treneri pētīsim Ņikitas cīņas un gatavosimies kā parasti. Negaidu vieglu cīņu, taču savas publikas priekšā iešu tikai un vienīgu uz uzvaru,” portālu sportacentrs.com informēja Māris Karstais.

Jāpiemin, ka pēc neoficiālas informācijas, šovā „Milžu cīņas” plāno piedalīties tādi Latvijā pazīstami sportisti kā Starptautisku boksa turnīru uzvarētājs Sergejs Savrinovičs, Latvijas čempions kikboksā Jānis Černauskis, UBO pasaules čempione boksā Agnese Boža, Eiropas čempionāta karatē bronzas medaļnieks karatē (jauniešiem) Amirans Kavtaradze, pretendents uz pasaules čempiona titulu boksā GBC versijā Juris Ivanovs u.c.

Ņikita Mihailovskis

Māris Karstais

„FREON – Milžu cīņas Tukumā 2012” cīņu pāri (apstiprinātie)

DisciplīnaCīņu pāris
K-1Lauris Leitāns (Saldus) vs. Cedric Escamez (Francija)
K-1Māris Karstais (Tukums) vs. Ņikita Mihailovskis (Igaunija)
K-1Gvido Seilis (Rīga) vs. Oļegs Bogovs (Rīga)
K-1Ivars Kenigsbergs (Tukums) vs. Roy Wishman (Norvēģija)
MMADzintis Ilaķis (Saldus) vs. Igors Pavlovs (Rīga)

Izmantotie resursi:
Tukuma Brali