Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Bijušais WEC čempions Džo Rigs izcīna kārtējo uzvaru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Bijušais WEC čempions Džo Rigs izcīna kārtējo uzvaru
Džo Rigs
Foto: knucklepit.com

Bijušais WEC vidējā svara čempions Džo Rigs (38-14-0) vakar šova „MFW - Made For War 1” ietvaros izcīnījis ceturto uzvaru pēc kārtas. Amerikāņu sportists pirmajā raundā ar tehnisko nokautu uzveicis savu tautieti Džošu Kavanu (5-3-0), ziņo sherdog.com

Trīsdesmit gadus vecais Džo Rigs, kurš profesionālajā MMA ir jau vienpadsmit gadu startējis daudzās augstākās līga organizācijās kā WEC, Strikeforce, Bellator un UFC, taču tagad sportists ir brīvai aģents un cīnās visur, kur viņam piedāvā. Rigs uzvarējis MMA sabiedrībā labi pazīstamos Filu Baroni (15-15-0), Niku Diazu (26-8-0), Krisu Laitlu (31-18-5), Robu Kimonsu (24-8-0), Džo Doerksenu (49-16-0), Kendalu Grouvu (16-10-0) un kādreizējo sportistu, tagadējo UFC ringa tiesnesi Herbu Dīnu (2-3-0).

Vakar Džo bija daudz vājāks pretinieks par jau pieminētajiem – mazpazīstamais Džošs Kavans. Arī Kanvas, tāpat kā Rigsa iepriekšējie trīs pretinieki nespēja noturēties ar bijušo WEC čempionu ringā visu atvēlētos raundus… Pēc vairākiem trāpīgiem sitieniem cīņa tika apstādināta pirmā raunda izskaņā.

Šī Džo Rigsam bija ceturtā uzvara pēc kārtas, taču Džošam Kanvasam šis bija otrais zaudējums. Vērtējot Rigsa pēdējā laika sniegumu, tas liek cerēt, ka ar kādreizējo vidējā svara TOP 10 cīkstoni varētu parakstīt līgumu kāda no vadošajām organizācijām vai vismaz kāda no jaunajām, perspektīvajām federācijām kā One FC vai WSOF.

„MFW - Made For War 1” cīņu rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Joe RiggsJosh CavanTKO (Punches)14:16
2.Jeremy KimballTom SpeerTKO (Punches)22:26
3.Lorawnt-T NelsonRicky MusgraveTKO (Punches)11:26
4.Diana RaelDarla HarrisSubmission (Rear-Naked Choke)21:41
5.Jason LeeTanner Big EagleTKO (Punches)24:57
6.Scott CleveChris ManuelDecision (Unanimous)35:00
7.George AshauerBrandon EndrissSubmission (Armbar)12:42

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...