Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Damians Grabovskis MMA atgriežas ar cīņu pret Joahimu Fereiru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Damians Grabovskis MMA atgriežas ar cīņu pret Joahimu Fereiru
Damians Grabovskis
Foto: mmastyle.pl

Bijušais UCFC smagā svara čempions Damians Grabovskis (13-1-0), kuru portāls bleacherreport.com ir ierindojis starp pasaules vadošajiem MMA smagā svara cīkstoņiem, pēc gadu ilgas pauzes 5. novembrī atgriežas cīņu apritē, kas notiks cīņu šovā „MMA Attack” pret brazīliešu smagsvaru Joahimu Fereiru (11-6-0).

Pēdējo reizi Damians Grabovskis cīņu arēnā devās 2010. gada septembrī cīņu šovā „Bellator 29”, kad pēc punktiem atzina amerikāņa Kola Konrada pārākumu, kas polim bija pirmais zaudējums viņa karjerā. Grabovskis ir uzveicis nevienu vien nesliktu sportistu (arī latviešu smagsvaru Mārtiņu Egli – J.E.), taču Konrads ir vienīgais pasaules pirmā ešelona atlēts ar ko sportists vicinājis dūres.

Izskatās, ka Grabovskim, kuru portāls bleacherreport.com ierindojis pasaules spēcīgāko smagsvaru, kuri ir brīvie aģenti (nepārstāv nevienu organizāciju – J.E.) sestajā pozīcijā, gaida nopietnākais pārbaudījums viņa karjerā. Polim pretī stāsies Joahims Fereira - sportists, kuram vienīgajam izdevies uzveikt šī brīža vienu no pasaules labākajiem smagsvariem un šā brīža pretendentu uz UFC smagā svara čempiona titulu Junioru dos Santosu.

Fereira, kurš pārsvarā startējis savā dzimtenē ticies ar vairākiem pasaulē atzītiem sportistiem, taču no skaļākajiem vārdiem viņam uzveikt izdevies tikai pieminēto Dos Santosu un bijušo M-1 čempionu Maksimu Grišinu. Brazīlietis pretī stājies arī Remo Tjeri Sokadžu, Gloveram Tekseiram un Edinaldo Oliveiram, taču šo cīkstoņu priekšā Fereira bija bezspēcīgs.

Atgādinām, ka 5. novembrī Polijā notiekošais cīņu šovs „MMA Attack” būs diezgan grandiozs, jo tajā bez pieminētā Grabovska un Fereiras ringā izies arī bijušie UFC cīkstoņi Tomašs Drvals un Edijs Sančezs, bijušie Bellator pārstāvji Mihals Kita un Garijs Padilla, kā arī Francijas čempions Džonijs Frečijs u.c.

„MMA Attack” cīņu pāri

Damian Grabowski (13-1) vs. Joaquim Ferreira (11-6)
Tomasz Drwal (18-4-1) vs. Gary Padilla (12-4)
Maciej Gorski (10-5) vs. Erin Beach (2-1)
Michał Kita (10-6) vs. Eddie Sanchez (12-5)
Borys Mankowski (10-4) vs. Peter Sobotta (8-4)
Sebastian Grabarek (5-1-1) vs. Johny Frachey (13-8)
Maciej Sikonski (3-0) vs. Dominik Malinowski (0-1)

Izmantotie resursi:
MMA Streamed -
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...