Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

UFC devusi Gabrielam Gonzagam pēdējo iespēju

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

UFC devusi Gabrielam Gonzagam pēdējo iespēju
Gabriels Gonzaga
Foto: picsdigger.com

Brazīliešu MMA veterānam Gabrielam Gonzagam (16-10-0), kurš pēdējās trīs aizvadītajās cīņās piedzīvojis tikai zaudējumus,11. decembrī aizvadīs cīņu ar krievu smagsvaru Konstantīnu Jerohinu (9-2-0), kas priekš viņa ir pēdējā iespēja, lai noturētos UFC.

Bijušo UFC smagā svara titula pretendentu Gabrielu Gonzagu, kurš zem UFC karoga aizvadījis divdesmit cīņu, šobrīd vajā melnā strīpa. Viņš pēdējās trijās aizvadītajās cīņās piedzīvojis zaudējumus.

Brazīlietis savas sportista karjeras augstāko punktu sasniedza 2007. gadā ar iespaidīgu sitienu ar kāju nokautējot horvātu Mirko “Krokopu” Filipoviču (31-11-2), kas tika atzīts par tā gada labāko nokautu.

Viņš nopelnīja titula cīņu ar toreizējo UFC smagā svara čempionu Rendiju Kotjūru (19-11-0), taču piedzīvoja zaudējumu. Gonzaga centās vēlreiz iegūt iespēju pacīnīties par titulu, taču pietuvoties titula mačam viņam tā arī neizdevās.

Šobrīd Gabriels Gonzaga ir soļa attālumā no darba zaudēšanas UFC. Iespējams, ka cīņa ar Konstantīnu Jerohinu priekš brazīļa ir pēdējā iespēja saglabāt līgumattiecības ar pasaules lielāko MMA organizāciju.

Taču arī Jerohina pozīcijas UFC rindās nav stabilas, tāpēc domājams, ka arī viņš šo cīņu uztvers ļoti nopietni un darīs visu, lai uzvarētu un noturētos UFC.

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...