Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Deilijs izcīna kārtējo uzvaru, nokautējot Da Roču

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Deilijs izcīna kārtējo uzvaru, nokautējot Da Roču
Pols Deilijs
Foto: telegraph.co.uk

Vakarnakt Mančesterā (Anglijā) savu kārtējo MMA cīņu aizvadīja bijušā organizāciju UFC un Strikeforce zvaigzne Pols Deilijs (35-13-2), kurš otrajā raundā nokautēja brazīliešu atlētu Mauriņjo Moreiru Da Roču (28-7-0), pārtraucot tā sešu cīņu uzvaru sēriju.

Lai arī trīsdesmit vienu gadu vecajam britu cīkstonim Polam Deilijam ir spēkā ilgtermiņa līgums ar pasaules otru ietekmīgāko MMA organizāciju „Bellator”, šīs saistības viņam neaizliedz aizvadīt cīņas arī zem citām organizācijām.

Deilijs, kuram ir diezgan noslogots cīņu grafiks, paspēj aizvadīt mačus gan pēc K-1, gan pēc MMA noteikumiem. Brits nelaida garām iespēju izkauties arī cīņu šovā „BAMMA 16 - Daley vs. da Rocha”, kur vakara galvenajā mačā viņam nācās dūres krustot ar pieredzes bagāto brazīliešu prospektu Mauriņjo Moreiru Da Roču.

Neskatoties uz brazīļa sīkstumu un pieredzi, viņš tomēr priekš Pola nebija nemaz tik ciets rieksts ko pārkost. Mača kulminācija notika otrajā raundā. Deilijs presingoja pretinieku visa otrā raunda garumā, un izdarot vienu precīzu sitienu ar roku Da Ročam korpusā, brazīlis atradās uz ringa dēļiem.

Priekš Pola Deilija šī bija divdesmit sestā uzvara ar nokautu, bet uz doto brīdi brits iekrājis divu cīņu uzvaru sēriju.
Šajā pasākumā cīņu būrī kāpa arī Latvijas pārstāvis Roberts Zabītis (2-0-0), kurš trīs raundu cīņā pēc punktiem uzveica britu atlētu Džeimsu Vinstenliju (2-1-1). Jāpiebilst, ka šajā šovā cīņa bija ieplānota arī citam latvietim Igoram Puškarskim (5-0-0), taču nezināmu iemeslu dēļ viņa cīņa tika atcelta.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2014-09-14 08:54, pirms 10 gadiem
salauza ribu, ir kas to var parciest, bet ir kas saļimst.