Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Oleiņiks piedalīsies Bellator turnīrā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Oleiņiks piedalīsies Bellator turnīrā
Aleksejs Oleiņiks cīņā ar Čelu Sonenu
Foto: sherdog.com

Pasaules čempions kaujas sambo un bijušais KSW čempions, krievs Aleksejs Oleiņiks piedalīsies amerikāņu MMA organizācijas "Bellator" smagā svara kategorijas turnīrā "Bellator Fighting Championships", ziņo mixfight.ru.

„Aleksejs Oleiņiks kļūs par smagsvaru turnīra pēdējo papildinājumu,” komentēja „Bellator” direktors Bairons Rebnijs.

„Viņš ir viens no daudzpusīgākajiem un bīstamākajiem smagā svara cīkstoņiem pasaulē. Īpaši bīstams viņš ir ar saviem žņaugšanas un laušanas paņēmieniem, pateicoties kuriem viņš ir viens no nopietnākajiem cīkstoņiem priekš jebkura pretinieka smagā svara divizionā.”

Gaidāms, ka Alekseja Oleiņika (27-5-1) pirmais pretinieks būs amerikānis Maiks Hejs (12-3-1). Abu sportistu duelis paredzēts 26. augustā. Turnīrā bez Oleiņika un Heja piedalās arī Neils Grovs (Anglija), Edijs Sančezs (ASV), Damians Grabovskis (Polija), Sots Barets (ASV), Kole Kondrads (ASV) un Rogents Lorets (Spānija).

Atgādinām, ka Oleiņiks šogad kļuva par pasaules čempionu kaujas sambo. Pagājušā gada novembrī krievs piedalījās MMA turnīrā „IAFC - Mayor's Cup 2009”, kurā uzvarēja Ediju Bengstonu un Tiago Santosu, bet finālā piekāpās polim Mikalam Kitam. Pirms zaudējuma polim, Oleiņiks aizvadīja divpadsmit nezaudēto cīņu sēriju.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...
Mix Fight M-1 - бои без правил, микс файт