Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Marks Muņozs pagarinājis līgumu ar UFC

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Marks Muņozs pagarinājis līgumu ar UFC
Marks Muņozs
Foto: sherdog.com

Neskatoties uz to, ka maija beigās Marks Muņozs (13-5-0) piedzīvoja zaudējumu cīņā ar bijušo Strikeforce čempionu Gegardu Musasi (35-4-2), kas sportistam ir otrā sakāve pēc kārtas, UFC pagarinājusi līgumu ar amerikāni vēl uz četrām cīņām.

Trīsdesmit sešus gadus vecais Marks Muņozs pēdējo cīņu aizvadīja 31. maijā cīņu šova „UFC Fight Night 41”, kurā piekāpās bijušā organizāciju Strikeforce un DREAM pussmagā svara čempiona Gegarda Musasi priekšā. Priekš amerikāņa pēdējās četrās aizvadītajās cīņās tas bija trešais zaudējums.

„Tas bija smags zaudējums. Es domāju, ka nav svarīgi cik reižu tu krīt, bet svarīgi cik reižu pēc neveiksmes tu spēj sevi piecelt sevi kājā ,” pēc zaudējuma cīņā ar Musasi portālam ufc.com stāstīja Mark Muņozs.

Neskatoties uz pēdējā laikā uzkrāto slikto bilanci, pasaules vadošā MMA organizācija UFC tomēr izlēma pagarināt līgumu ar Muņozu vēl uz četrām cīņām.

Jāatzīmē, ka Marks UFC pievienojās 2009. gada martā. Viņš pasaules lielākās organizācijas rindās aizvadījis trīspadsmit cīņu, no kurām astoņās izcīnījis uzvaras.

Muņoza karjeras nozīmīgās uzvaras ir pār Krisu Lebēnu (22-11-0), Maiku Pīrsu (17-6-0), Kendalu Grouvu (20-14-0) un Demianu Maiu (19-6-0).

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...