Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Baženovs ar Tišku dalīs Latvijas čempiona titulu MMA

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Baženovs ar Tišku dalīs Latvijas čempiona titulu MMA
Pāvels Baženovs
Foto: mma-knight.lt

16. maijā Saldus novada svētku ietvaros notiks cīņu šovs „FREON: Lielās kaujas Saldū”, kura ietvaros vairākkārtējais Latvijas čempions pankrationā Pāvels Baženovs (2-0-0) cīņā ar saldenieku Kristapu Tišku (1-1-0) dalīs vakanto Latvijas čempiona titulu MMA jauniešiem.

Astoņpadsmit gadus vecais Pāvels Baženovs jau vienreiz ringā ticies ar Kristapu Tišku, kurš nesen nosvinēja savu deviņpadsmito dzimšanas dienu. Toreiz tas mačs, kurš notika pērnā gada februārī pēc pankrationa noteikumiem, beidzās ar Tiška uzvaru pēc punktiem.

Šoreiz viņu cīņa notiks pēc MMA noteikumiem un viņu sejas vairs nerotās aizsargmaskas un kājas neaizsargās kāju sargi.

„Pāvels šo revanša cīņu gaida jau ļoti sen. Viņš nevar samierināties ar to, ka pirmajā cīņā piedzīvoja zaudējumu un viņam tika salauzts deguns. Mēs iesim tikai un vienīgi uz uzvaru,” portālam Sportacentrs.com stāstīja Baženova treneris Manvels Isadžanjans.

Arī Kristapa treneris Gatis Baumanis priecīgs par iespēju cīnīties par Latvijas čempiona titulu un par to, ka šī svarīgā cīņa notiks Saldū.

„Man liels prieks, ka Saldus svētku ietvaros jau trešo gadu notiek cīņu šovs un šogad vakara galvenajā mačā tiks izspēlēta Latvijas čempiona josta. Kristaps šo cīņu uztver ļoti nopietni un viņš noskaņots iepriecināt savus līdzjutējus ar skaistu cīņu,” komentēja Baumanis.

Cīņu pāri (apstiprinātie):

DisciplīnaCīņu pāris
MMAVladislavs Gusevs (Rīga) VS Vairis Raudis (Saldus)
MMAKristaps Tiškus (Saldus) VS Pāvels Baženovs (Rīga)
MMAArtūrs Grigulis (Jelgava) VS Gvido Granauskis (Saldus)
MMAKristaps Engels (Jelgava) VS Jānis Jodzevičs (Salaspils)
MMAArtūrs Uzuls (Saldus) VS Raitis Helmanis (Salaspils)
MMAJurijs Dubatovka (Saldus) VS TBA
BokssOskars Grodjuks (Saldus) vs Nikita Petrovs (Rīga)
BokssRalfs Brasls (Saldus) vs Vladislavs Golubevs (Rīga)
K-1Saimonds Hauberts (Tukums) VS Ņikita Leskovičs (Rīga)

Izmantotie resursi:
Tapology | The MMA Network