Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džons Džonss un Rašads Evans gandrīz sakaujas naktsklubā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Džons Džonss un Rašads Evans gandrīz sakaujas naktsklubā
Rašads Evans (pa labi) apsveic Džonu Džonsu ar izcīnīto UFC čempiona titulu
Foto: ufc.com

Liekas, ka bijušo kluba biedru un draugu, kuriem 6. augustā bija jātiekas būsrī - UFC pussmagā svara čempiona Džona Džonsa un bijušā UFC čempiona Rašada Evansa draudzība izbeigta uz visiem laikiem. Pēc pasākuma, kurš bija veltīts UFC faniem, naktsklubā abi sportisti iesaistījās savstarpējā vārdu kaujās, kura gandrīz beidzās ar kautiņu, ziņo cagepotato.com

UFC Lasvegasā organizēja savu cīkstoņu tikšanos ar faniem, pēc kuras daudzi sportisti devās uz naktsklubu. Viņu vidū bija arī bijušie kluba biedri Džons Džonss (13-1-0) un Rašads Evans (15-1-1), kuriem 6. augustā bija paredzēta cīņa, taču Džonsa rokas savainojuma dēļ tā nenotiks.

Kā vēsta cagepotato.com, tad Džonss sēdēja pie viena galdiņa ar Tito Ortizu, bet pie blakus galdiņa apsēdies bija Rašads Evans ar Džordžu Santpjēru.

Pēc kāda laika starp Džonsu un Evansu notika vārdu apmaiņa, kura pārauga līdz grūstīšanās, taču konfliktā laikus iejaucās Santpjērs, nomierināja savus kolēģus un lūdza abiem atstāt kluba telpas.

Taču izejot laukā, konflikts turpinājies uz ielas. Tomēr nav informācijas par to vai Rašads ar Džonsu izkāvušies. Spriežot pēc Evansa ziņojuma twitter.com, tad liekas, ka līdz dūru pielietošanai sportisti nav nonākuši, viņš vien norāda, ka Džonss it kā nobijies.

„Esmu priecīgs, ka Fils Deivis (Evansa nākamais pretinieks – J.E.) nebaidās. Man tas patīk. Varbūt čempionam vajadzētu ņemt piemēru no viņa,” tā tviterī izpaudās Evans.

Izmantotie resursi:
MMA News & UFC News | Cagepotato
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  +1 [+] [-]

, 2011-05-14 21:46, pirms 13 gadiem
Smird pēc baumām

     [+] [-]

, 2011-05-17 15:04, pirms 13 gadiem
Es GANDRĪZ nositu Keinu Velaskēzu, bet viņam paveicās, ka netrāpijās man pa ceļam, kad gāju pālī mājās 6dien.