Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Broka Lesnara slimības dēļ cīņa ar Junioru Dos Santosu atcelta

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Broka Lesnara slimības dēļ cīņa ar Junioru Dos Santosu atcelta
Broks Lesnars
Foto: ufc.com

Bijušais UFC smagā svara čempions Broks Lesnars slimības dēļ nevarēs piedalīties 11. jūnija cīņu šovā „UFC 131”, kur viņam bija jātiekas ar brazīlieti Junioru Dos Santosu, lai cīnītos par tiesībām iziet pret patreizējo UFC čempionu Keinu Valeskēzi, ziņo sherdog.com

Broks Lesnars slimības dēļ izkrīt no „UFC 131” cīņu kartes un viņa vietu cīņā pret Junioru Dos Santosu ieņems Šeins Karvins.

Brokam ārsti konstatējuši saslimšanu ar divertikulītu. Tā ir resno zarnu slimība. Dēļ šīs pašas slimības Broks 2009. gadā jau vienreiz izkrita no cīņu aprites, bet kā ziņo sportista pārstāvji, tad šoreiz slimība nav tik nopietna kā pirmo reizi.

UFC prezidents Dana Vaits masu medijiem ziņo, ka Lesnaram slimība diagnosticēta tikai nesen.

„Viņa priekšā stāv grūts lēmums: vai nu viņš cīnīsies ar savu slimību vai gulsies zem skalpeļa,” stāsta Vaits.
Arī pats bijušais UFC čempions stāsta, ka šoreiz divertikulīts nav tik bīstams kā pirmajā reizē.

„Slimība man neatļāva trenēties uz pilnu jaudu un nācās doties uz slimnīcu, lai tiktu skaidrībā kas ar mani. Kad esi tādā stāvoklī, tad tev visi spēki aiziet cīņā ar to draņķi. Organisms neatjaunojas pēc treniņiem. Taču šoreiz nav tik slikti kā pirmo reizi. Vienkārši es slimības dēļ nevarēju pietiekami labi sagatavoties cīņai,” žēlojas Lesnars.

„Varu pateikt tikai vienu – es netaisos pamest sportu! Tās nav manas karjeras beigas. Esmu pārliecināts, ka katrai problēmai ir savs risinājums. Man vienkārši viņu vajag atrast.”

Tā kā Broks Lesnars ir savainots, viņa vietu cīņā ar Junioru Dos Santosu ieņems Šeins Karvins, kurš atzīst, ka viņam nebija viegli piekrist šai cīņai, taču viņš ļoti vēlas savu sapni pārvērst par realitāti – kļūt par čempionu.

„Dos Santos ir ļoti nopietns pretinieks un parasti, lai piekristu tādai cīņai ir dots pietiekami ilgs laiks, taču man laika nav, bet man ir sapnis, kuru es vēlos, lai piepildās. Tā ir iespēja pacīnīties par čempiona titulu. Esmu pārliecināts, ka mani treneri varēs mani sagatavot,” stāsta Karvins.

Taču Šeins, kurš sava bijušā pretinieka Broka Lesnera slimības dēļ ticis pie iespējas cīnīties par pirmā pretendenta statusu uz UFC čempiona jostu, cer, ka viņa kolēģis ātrāk atveseļosies.

„Ceru, ka Broks atlabs. Ar nepacietību gaidu vēlreiz kaut kad tikties ar viņu,” portālam sherdog.com stāstīja Karvins.

„UFC 131” cīņu pāri

Shane Carwin vs. Junior dos Santos
Kenny Florian vs. Diego Nunes
Jon Olav Einemo vs. Dave Herman
Demian Maia vs. Mark Munoz
Dustin Poirier vs. Jason Young
Chris Weidman vs. Jesse Bongfeldt
Nick Ring vs. James Head
Donald Cerrone vs. Mac Danzig
Yves Edwards vs. Sam Stout
Darren Elkins vs. Michihiro Omigawa
Krzysztof Soszynski vs. Igor Pokrajac
Aaron Rosa vs. Joey Beltran

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...
Nesap.lv. Viss par sāpēm – sāpju veidi un...

     [+] [-]

, 2011-05-14 21:43, pirms 13 gadiem
ozols_ tev par prieku raksts
cik žel,ka visu šo jau uzzinaaju vakar,pateicoties,ka maaku lasīt kometārus
bet bija gaidiita cīņā

  +1 [+] [-]

, 2011-05-15 00:41, pirms 13 gadiem
man garšo mirt rakstīja: ozols_ tev par prieku raksts
cik žel,ka visu šo jau uzzinaaju vakar,pateicoties,ka maaku lasīt kometārus
bet bija gaidiita cīņā
zato, iedomājies, kā vicināsies JDS un Karvins

     [+] [-]

, 2011-05-15 02:33, pirms 13 gadiem
hellpickle rakstīja: zato, iedomājies, kā vicināsies JDS un Karvins
man Lesnaars nepatīk tik pat ļoti kā Overīms,ēd augshanas sterioīdus un nīd ,ka zarnas sāp tāpēc plusiņš tev
Keins Valeskēzis vs Junior Dos Santosu (mmm)

     [+] [-]

, 2011-05-15 11:49, pirms 13 gadiem
man garšo mirt rakstīja: man Lesnaars nepatīk tik pat ļoti kā Overīms,ēd augshanas sterioīdus un nīd ,ka zarnas sāp tāpēc plusiņš tev
Keins Valeskēzis vs Junior Dos Santosu (mmm)
neesmu jau baigais antifans, tāpēc neteikšu, kas tur kaut ko lieto, bet Overīms ēd 8 reizes dienā un tā kārtīgi un pārsvarā visas maltītes ir uz olbaltumvielu bāzes (citāts "horse is good protein"). vai čalim tiešām vajag tos steroīdus? pēc auguma proporcijām viņš arī nav tik liels. viņš vienkārši ir gara auguma un padevies arī muskuļos, līdz ar to ir tāds šķietami milzīgs.

Pudzianovska izmēri ir eksperimenta cienīgi.
re, video
YouTube
- Alistair Overeem - Video Clip 04

     [+] [-]

, 2011-05-15 13:47, pirms 13 gadiem
hellpickle rakstīja: neesmu jau baigais antifans, tāpēc neteikšu, kas tur kaut ko lieto, bet Overīms ēd 8 reizes dienā un tā kārtīgi un pārsvarā visas maltītes ir uz olbaltumvielu bāzes (citāts "horse is good protein"). vai čalim tiešām vajag tos steroīdus? pēc auguma proporcijām viņš arī nav tik liels. viņš vienkārši ir gara auguma un padevies arī muskuļos, līdz ar to ir tāds šķietami milzīgs.

Pudzianovska izmēri ir eksperimenta cienīgi.
re, video
http://www.youtube.com/watch?v=Dkg5Sx-o1m8
viņš vnk ir mutants,visi varētu šadi ēst un trenēties,neticu,ka var izaugt par tādu monstru,viņā brālis ir tāds pats (Valentīns),tikai vecāki ir krietni,ļoti mazāki par dēliem,šie augšanas steriorīdi nav aizliegti
HGH (cilvēka augšanas hormons) - STEROIDset

     [+] [-]

, 2011-05-15 15:23, pirms 13 gadiem
man garšo mirt rakstīja: viņš vnk ir mutants,visi varētu šadi ēst un trenēties,neticu,ka var izaugt par tādu monstru,viņā brālis ir tāds pats (Valentīns),tikai vecāki ir krietni,ļoti mazāki par dēliem,šie augšanas steriorīdi nav aizliegti
http://lv.steroidset.com/hgh-human-growth-hormone
bet vai tad tik garš viņš nebija arī MW, LHW gados?

     [+] [-]

, 2011-05-15 15:56, pirms 13 gadiem
Carwin vs JDS ir krietni interesantāka cīņa! Lai gan neticu, ka Karvins kaut ko varēs pasākt... nedomāju, ka JDS ļaus sevi piespiest pie žoga un terorizēt + JDS labāka tehnika un BJJ

     [+] [-]

, 2011-05-15 20:10, pirms 13 gadiem
hellpickle rakstīja: bet vai tad tik garš viņš nebija arī MW, LHW gados?
nezinu par garuma izmaiņam,kkur lasīju,redzeju,ka daudzi un tieši Overīms lieto augšanas steriorīdus,man vnk laikam patīk tam ticēt+ tas nav aizliegts,tad kāpēc gan nē?kustās viņš kā Bob Sapp,visu panāk ar milzu spēku,maz tehnikas,K1 viņām vispār nav nevajadzētu piedalīies,tā arī beigas nesapratu kāpēc viņam neiedeva diskābeli

     [+] [-]

, 2011-05-15 23:06, pirms 13 gadiem
es domāju par šo Overīma cīņu,viņš tiešam izskatas pēc K1 pasaules smagsvara?
viņām viegli varēja iedot diskābeli,2x brīdināja,pēc tam atkal rīkojās tāpat,bet tiesnesis neko neteica,viņs visu redzēja bet neteica,,tad viņā st*lbā sejas izteiksme,kjip,ko es izdarīju nepareizi?!,aa ok,es kjip nezināju:
YouTube
- Alistair Overeem vs Tyrone...

Aerts jau bija izmocījies,izšāvis visu pulveri jau ar Shiltu,domāju,ja izloze būtu nedaudz veiksmīgāka,tad viss būtu savādāk..

     [+] [-]

, 2011-05-16 00:10, pirms 13 gadiem
man garšo mirt rakstīja: es domāju par šo Overīma cīņu,viņš tiešam izskatas pēc K1 pasaules smagsvara?
viņām viegli varēja iedot diskābeli,2x brīdināja,pēc tam atkal rīkojās tāpat,bet tiesnesis neko neteica,viņs visu redzēja bet neteica,,tad viņā st*lbā sejas izteiksme,kjip,ko es izdarīju nepareizi?!,aa ok,es kjip nezināju:
YouTube
- Alistair Overeem vs Tyrone...

Aerts jau bija izmocījies,izšāvis visu pulveri jau ar Shiltu,domāju,ja izloze būtu nedaudz veiksmīgāka,tad viss būtu savādāk..
ja godīgi īsti neesmu skatījies Overeem'a cīņas, vienīgi ar Todu Dafiju, kas beidzās bēdīgi ātri.

     [+] [-]

, 2011-05-17 14:55, pirms 13 gadiem
Pret Kārvinu būs pat labāk. Kaut gan nez vai labāk kopumā, jo cīņa manuprāt ilgāk par 2 minūtēm neies, bet nu 1 no viņiem tiks skaisti izrubīts.