Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Dos Santos: „Man jābūt piesardzīgam cīņā ar Marku Hantu”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Dos Santos: „Man jābūt piesardzīgam cīņā ar Marku Hantu”
Juniors dos Santos
Foto: sherdog.com

Bijušais UFC smagā svara čempions Juniors dos Santos (15-2-0), kuram 25. maijā Lasvegasā (ASV) šovā „UFC 160” jātiekas ar jaunzēlandiešu smagsvaru Marku Hantu (9-7-0), uzskata, ka bijušais kikbokseris ir ļoti bīstams pretinieks un cīņā ar viņu ir jābūt uzmanīgam.

„Es neizvēlos pretiniekus, un man patiešām ir vienalga ar ko man būs jācīnās. Man vienkārši vajadzīgs laiks un tad es varu sagatavoties cīņai pret jebkuru pretinieku,” skaidroja brazīliešu sportists Juniors dos Santos, kuram sākotnēji šovā „UFC 160” bija paredzēta cīņa ar bijušo Strikeforce un DREAM čempionu Alisteru Overīmu (36-12-0), taču nīderlandietis treniņos guva savainojumu un viņa vietu ieņēma Marks Hants.

„Tajā laikā, kad Overīms noleca no cīņas, es diezgan ilgi gatavojos tieši cīņai ar viņu, tāpēc negrasījos atlikt šo maču uz vairākiem mēnešiem, bet ļāvu UFC atrast man citu pretinieku.”

„Hants nav bijis MMA čempions un viņš ne tuvu nav tik titulēts kāds ir Overīms, taču uz šo cīņu es lieku lielas cerības… Apbrīnoju Marku Hantu par to, ka viņš pats pieteicās cīņai ar mani, neskatoties uz to, ka savu pēdējo cīņu viņš aizvadīja pavisam nesen. Par to es viņam vēlos pateikt paldies, jo tikai pateicoties viņam es startēšu 25. maijā.”

„Marks ir spēcīgs čalis, kurš uzvarējis daudzus spēcīgus sportistus. Viņš triumfējis K-1 turnīrā, kas nozīmē, ka viņš ringā ticies ar pasaules spēcīgākajiem sitējiem. Man jābūt piesardzīgam šajā cīņā, tāpēc mēs ar komandu daudz piestrādājam pie stratēģijas.”

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2013-03-17 09:23, pirms 12 gadiem
Dos Santoss. Dos Santoss! Nevis Dos Santos. Tad jau rakstiet Velaskez arī nevis Velaskezs.